Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná firma BJ drevostavby Nivnice sa zaoberá kompletnou realizáciou drevostavieb v regióne Uherský Brod, Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Nízkoenergetické domy sme schopní dokončiť už za 3-5 mesiacov od začiatku výstavby. Drevené stavby majú výhody oproti bežnej murované stavbe: - realizácia hrubej stavby do 30 dní - nadštandardné ...

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce na kľúč, inžinierska činnosť. Stavba, rekonštrukcia: -bytová výstavba - domy, byty, radovky -Priemyselné stavby.

Výroba: -stropních konštrukciou -ztraceného debnenie -železobetonových prvkov či zámkovej dlažby. -dodávky betónových zmesí -predaj stavebného materiálu.

práca: -domovní a priemyselné rozvody vrátane dodávky materiálu: -VODOinstalace -TOP, kúrenárstvo -centrálna vysávače -kotelny do 50 i nad 50kw -rozvody technických plynov.

Sme firma z Českej republiky s pôsobnosťou na Slovensku v regióne Trenčín. Vyrábame a dodávame všetok mestský mobiliár ako sú lavičky do parku, odpadkové koše, zastávkové prístrešky alebo moderné detské ihriská, športoviská či stojany na bicykle. Pobočka na Slovensku: - Trenčín 911 05, Brnianska, tel.: 00421 326 402 427, fax: 00421 326 402 603 ...

Výstavba, rekonštrukcia, zatepľovanie rodinných domov, bytových domov. práca: - obkladačské a sadrokartonárske práce - nátery fasád - čistenie fasád pomocou vysokotlakových prístrojov - odstránenie machov, rias a plesní zo všetkých druhov povrchov. Vizualizácia fasád.

Stavebné a obchodnú činnosť. - realizácia, rekonštrukcie rodinných domov - tesárske práce - fasádne práce - obkladačské práce - stavebné práce - zemné práce - inštalatérske práce - sadrokartóny - okná, dvere, žalúzie - predaj stavebného materiálu - dovoz a odvoz sypkých materiálov, stavebnej sutiny

Zámočníctvo. Zákazové aj sériová výroba: - kovové prvky pre nábytkárske firmy i atypické - nábytok v interiéri bánk, reštaurácií a hotelov - výroba bankovej techniky.

Zámočnícka výroba: - z nerezu a klasickej ocele. Výroba: - zábradlia, mreže, prístrešky - stavebná konštrukcia - posuvné brány s pohonom - balkóny - oceľové terasy, oceľové schodiská - hydraulické nádrže - výroba na prianie zákazníka.

Inštalácia vodo topo plyn. Revízia plyn a elektro. Vodoinštalácie. Kúrenárske práce. Plynárske práce. Drobné stavebné a obkladačské práce. Realizácia kúpeľní.

murárstvo Strojné omietky vrátane pokládky obkladov a dlažieb. Vodoinstalatérství, kúrenárstvo, plynárenstvo Strojové čistenie odpadov.

V spoločnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. sa zameriava na výrobu kovových dielov z čierneho plechu, hliníka, nerezu aj mosadze vrátane povrchovej úpravy - práškové lakovanie a chrómovanie, niklovanie, galvanické aj žiarové zinkovanie. Brúsenie, leštenie nerezu. Zváranie trubiek - zváranie v ochrannej atmosfére CO2 MIG / MAG a ...

Autodoprava sklápacími vozidlami Tatra a Scania. Výkopové zemné práce, demolácie.

Návrhy, výroba a montáž nábytku.

Pokládka, montáž: - podlahy - parkety, plávajúce podlahy, linoleum, koberce. Predaj, montáž: - interiérové dvere. Výroba: - drevené schodiská.

Predaj, montáže, inštalácie: -klimatizácia, vzduchotechnika -tepelné čerpadlá -chladič zariadenia - chladiace a mraziace boxy.

Dodávka, montáž: - solárne systémy - tepelné čerpadlá - kúrenárske práce - rozvody vody.

činnosť: - projektovanie, projekcia vodohospodárskych stavieb (kanalizácia, vodovody) - inžinierska činnosť.

služby: - stavebný dozor - koordinátor BOZP.

práca: - realizácia všetkých druhov striech - pokrývačské.

stolařství: - zákazková výroba nábytku.

Výroba, montáž, stolárstvo, stolárstvo, stolárske a stolárske práce: nábytok: -na mieru podľa priania zákazníka -z masívu, lamina, podyhované drevotriesky alebo kombinácia masív-lamino, masív-podyhované drevotrieska -Dub, buk, jelša, borovica, jaseň -Vstavaný skrine -Drevené stojany, krabičky na víno -Dvere, brány a zárubne -pegoly, ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávka: -stavebné materiály, stavebniny: -betonové výrobky a záhradné architektúra -difuzní a porotěsné fólie -hydroizolace -kanalizace -komíny, krytiny -obklady, dlažby -pletiva a oceľové výrobky -pojiva -sádrokartony -zateplovací systémy a maltové zmesi -stavebné chémia ...

Výroba, montáž: -kabelových zväzkov pre automobilový priemysel (automobilové elektrické káble). Výroba, predaj: -kabely, izolované vedenie -náhradná diely ku káblom -Plastové a gumové výrobky. Príprava a vypracovanie technických návrhov.