Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Služby: - dozorná činnosť na stavbách - koordinátor BOZP - bezpečnosť na stavbách - spracovávanie majetkovej evidencie vodovodov a kanalizácií podľa zákona č.274/2001 Zb - vypracovávanie rozpočtov stavieb - projektová, inžinierska činnosť.

Geodetické práce - geometrické plány na delenie pozemkov, vyznačenie stavieb v katastri nehnuteľností, vecné bremená, vytýčenie hraníc pozemkov. Tvorba polohopisu a výškopisu, zakladanie stavieb, zameranie inžinierskych sietí, skutočného prevedenia stavieb.

Maloobchod, predaj: - biela technika značky Whirlpool, Tatramat, ETA a ostatných značiek - bielej techniky II. akosti značky Whirlpool (tovar s drobnou estetickou chybou), s plnou zárukou 24 mesiacov - náhradné diely na domáce elektrospotrebiče (drobné kuchynské spotrebiče, automatické práčky, ohrievače vody, akumulačné kachle, umývačky ...

Výroba aj predaj: zámkovej dlažby, murovacích prvkov a oporných stien vrátane pokládky aj dopravy. Prenájom priemyselných priestorov.

Inžinierska a majetkoprávna činnosť pri príprave stavieb vrátane stavieb líniových. IT služby: - licencovaná vzdialená správa serverov aj staníc - mobilné a webové aplikácie na mieru - internetová prezentácia - výstavba a údržba pc sietí - dodávateľ hardvéru.

Služby v oblasti informačných technológií: - preventívne prehliadky počítača - vyčistenie PC od prachu, kontrola operačného systému a pevného disku vrátane výmeny chladiacej pasty - projekcia a realizácia počítačových sietí - monitoring a správa PC sietí - implementácia a integrácia operačných systémov na platformách Linux a ...

Služby: -projektovanie - projekčné a plánovacie práce: -komunikácia, kanalizácia, vodovody, obytné komplexy -rodinné domčeky, bytové domy -verejné budovy a priemyselné stavby -investorská a realitná činnosť -dizajnové štúdio na spracovanie návrhov interiérov -kopírovanie, skenovanie -technicko-ekonomické štúdie zastavaných ...

Vývoj, výroba: -plastikárske technológie . Predaj, montáže: -plastové okná a dvere.

Zámočníctvo, nástrojárstvo - výroba nerezových skrutkovacích spôn.

Ponuka inžinierskych prác v oblasti investičnej výstavby.

Kovovýroba, zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník -kovoobrábanie, obrábanie kovov. Tvarové delenie - rezanie plechov CNC plazmou. Ohýbanie plechov na CNC ohraňovacom lise. Dielenské zváranie priestorových zvarencov. Výroba: -viacúčelové píly HVP* 60 A -okružná píla na drevo.

Sadrokartonárske práce: -montáže sadrokartónu: -priečky, podhľady -oblúky a atypické tvary -pôdne vstavby -minerálne podhľady -izolácia, nátery -montáže suchých stavieb. Kompletné stavby na kľúč. Dodávka materiálu.

ITF. Maloobchod, predaj: -kúrenársky a inštalačný materiál. Práce, rekonštrukcie a opravy: -inštalatérske, domová inštalácia: -TOPO, kúrenárske, kúrenárstvo, kúrenie -PLYNárske, plynoinštalácia.

Výroba a predaj: - SK pílové kotúče na drevo, umelé hmoty a neželezné kovy - špeciálne a atypické pílové kotúče s SK na drevo, umelé hmoty a neželezné kovy - hobľovacie nože, blankety s fixačným ryhovaním - frézovacie hlavy s výmennými profilovými nožmi - sukovníky, zátkovníky, dlabacie vrtáky - široký sortiment ...

Práca: -kovoobrábanie, obrábanie kovov: -sústruženie, frézovanie -rezanie kovov -drobné zváračské a zámočnícke práce.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a ...

Projekty rodinných domov, zrubových stavieb, nízkoenergetických stavieb a pasívnych domov, podnikateľských objektov a rekonštrukcií.

Značkový predaj, servis, oprava: -náradie, elektronáradie, -záhradná technika predaj a servis všetkých značiek -Záručný servis Hecht, Fieldman, Dakr

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj, veľkoobchod, maloobchod: -hadica firmy Valmon -produkty pre dielňu a záhradu: -drobné náradie a nástroje -stavebné kolieska, hladidlá, lyžice, nádoby ... -záhradnícke potreby: -rozstrekovače, rýchlospojky, hrable, lopaty ... -domáce potreby.

Zemné a pretlakové práce - vykonávanie pretlakov pod komunikáciami do priemeru 200 mm.

Ekologické poradenstvo. Ekologický audit. Externý podnikový ekológ. Služby: - geologické prieskumy, posudky - podklady pre územné plánovanie - sanačná geológia - hydrogeologické prieskumy, posudky Skúšky tesnosti.

Ponuka zámočníckych, kúrenárskych a vodoinštalatérskych prác.

Revízny technik: - revízia tlakových nádob a kotlov - revízia - prevádzkové, vnútorné, skúšky tesnosti, tlakové skúšky, školenia obsluhy - konzultácie a poradenská činnosť.

Maloobchod, predaj, servis, oprava: -elektrického ručného náradia značiek MAKITA, METABO, BOSCH, NAREX: -vŕtačky, píly, rezačky, ... -motorové píly STIHL -krovinorezy, kosačky STIHL -záhradná technika STIGA -príslušenstvo k elektrickému náradiu: -diamantové kotúče -rezné aj brúsne abrazívne kotúče -vrtáky, pílky, ...

Spracovanie kameňa, kamenár, výroba z kameňa: - kamenárske práce, ako sú obklady stien, dlažieb a schodov - opravy, rekonštrukcia, renovácia pomníkov, náhrobkov, pamätníkov, obklady z pieskovca - zhotovenie písma. Vyrábame: - kúpeľňové a kuchynské vyhrievané pracovné dosky, krbové telesá, parapetné dosky, pomníky, studne.