Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

stolárske práce - kuchyne - spálňa - dvere, zárubne - zákazková výroba nábytku na mieru.

Predaj, montáž: - interiérové dvere - dvere posuvné, skladacie - interiérové schody.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na zákazku - vstavané skrine, postele - interiérové dvere.

truhlářství - zákazková výroba nábytku.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - zakladanie stavieb - rekonštrukcia stavieb - inžinierske siete.

Spoločnosť Petabo s.r.o. prevádzkuje predajňu v obci Kvasice neďaleko Kroměříža, kde zakúpite potreby pre záhradkárov a kutilov. V ponuke máme kvetináče, hrantíky, netkanej textílie, fólie na záhradu, hnojivá - záhradné, trávne a veľa ďalšieho tovaru. Nájdete u nás aj sezónne sortiment tovaru s veľkonočné, jesenné, dušičkový a vianočné ...

Podlahárstvo. Práca, montáže, predaj, pokládka podláh: - požičiavanie brúsok - nové drevené podlahy, parkety, palubovky - nové korkové podlahy - renovácie, opravy: - staré drevené podlahy - lepenie: - linolea, PVC. Predaj všetkých typov podláh - vinylových a drevených podláh, bytových, kusových a záťažových kobercov, ...

Sklenárstvo. práca: -sklenářské - zasklievanie okien, dverí -brúsené, vŕtanie a lepenie akvárií -rámování a paspartovanie obrazov -lepenie skiel lakobelu miesto obkladu do kuchyne. Podlahárstvo. -všetky podlahy -pokládky pvc -koberce -vynily -montáž dverí Lepenie bezpečnostných fólií -stmavovací fólie (auto) uv. filter.

Maloobchodná predajňa, servis, oprava -Elektrické ručné náradie BOSCH. Požičovňa, požičiavanie: -Elektrické ručné náradie: -vrtací a sekacie kladivá -příklepové vŕtačky -úhlové brúsky -vibrační brúsky -pásová brúska -hoblík -pila okružná -Elektrické reťazová píla -přímočará píla -zahradnické nožnice na ploty -zahradní ...

Renovácie vaní. práca: -rekonstrukce plechové či liatinové vane akrylátovou vaňovú vložkou: -nová vaňa do starej bez búrania, zásahov do muriva a obkladov -vana znovu použiteľná do 24 hodín.

činnosť: - projektová príprava - inžiniering - rozpočtovanie stavieb - dozorovaní realizácie stavby.

Výroba, predaj a montáž: -stínící technika -garážová vráta -horizontální, vertikálne a hliníkové vonkajšie žalúzie -předokenní rolety -okenní a dverové siete proti hmyzu -shrnovací dvere na mieru -Švédske silikónové tesnenie.

Maliarstvo a natieračstvo. Drobné murárske práce. Opravy omietok.

Opravy, revízie, montáže: -plynové spotrebiče Rýchla a expresné oprava: -špeciálny služba PLYNOVÉ KOTLE -sporáky -ohřívače vody -plynové kotla ústredného kúrenia Lokálne plynové pece.

Klampiarske, pokrývačské, tesárske práce: -realizace, návrhy striech, strechy na kľúč -opravy a rekonštrukcie striech -krovy, odkvapy, rýny -výstavba podkrovie -izoláciu striech -montáž a predaj krytín.

Autoservis, autoopravovňa. Zámočníctvo.

Práca, remeslo: - elektroinštalácia - revízia Oprava, servis: - počítače

služby: - stavebná projekcia - projektové práce v stavebníctve - stavebný dozor

práca: - stolárske - stolárskej - výroba nábytku, dverí

Predaj skleníkov a polykarbonátu: - výroba záhradných skleníkov z dutinkového polykarbonátu s hliníkovou konštrukciou. Predaj a montáže z dutinkových polykarbonátov Lexan a AKYVER