Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca: -maliarske, natieračské -drobné murárske práce -povrchové úpravy, nátery, nástreky.

Strojárska výroba a kovovýroba je hlavnou činnosťou firmy TRIOMETAL Nový Hrozenkov, ktorá pôsobí prevažne v regióne Vsetín, Zlín, Zlínsky kraj. Do výrobného programu spoločnosti patria kovové, oceľové zvarence, oceľové konštrukcie pre stroje, rámy strojov a strojárske diely - komponenty. Vyrábame aj oceľové prepravné a skladovacie palety aj ...

Práca: -stolárstvo, stolárske -truhlárstvo, stolárske. Výroba: -nábytok na zákazku: -bytový -kancelársky -dvere, okná.

Maloobchod, predaj, pokládka: -podlahy (laminátové, drevené, prírodné linoleum, plávajúce, korkové) -PVC podlahové krytiny -koberce -interiérové dvere -schodisko -parapety -soklové lišty.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Výroba: - vonkajšie aj vnútorné oceľové konštrukcie výťahových šácht - výťahové šachty na kľúč - rôzne druhy opláštenia - oceľové konštrukcie pôdnych nadstavieb a vstavieb na rodinných aj bytových domoch. Rekonštrukcia - výťahové šachty.

Činnosť: - zemné a výkopové práce - nákladná autodoprava - preprava a odťahy vozidiel - kosenie trávy - výrub porastov - upratovanie spevnených plôch – zametanie a odpratávanie snehu

Predaj, e-shop: - náradie - brusivo

Činnosť: - zemné a výkopové práce - lesná činnosť - ťažba dreva - približovanie dreva - nákladná autodoprava

Stavebná firma. Rekonštrukcia, opravy a demolácie stavieb. Výstavba. - pozemná komunikácia - vodohospodárske stavby - stavby občianskej vybavenosti - priemyselné haly - rodinné domy.

Práca: -tesárske, tesárstvo -zhotovenie a montáž krovov a drevených konštrukcií -výroba striech na kľúč.

Návrh, montáž, revízia: - slaboprúdové elektroinštalácie - zabezpečovacie, kamerové systémy - telefónne ústredne - štruktúrovaná kabeláž.

Služby: - rizikové výrub - starostlivosť o dreviny - výškové práce

Služby: - projekcia pozemných stavieb - rozpočty stavieb - technický dozor investora (TDI).

Služby: - projekčná a inžinierska kancelária so zameraním na projekciu technického zariadenia budov (TZB), technologických a vodných stavieb.

Činnosť: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia

Výroba: - smrekový štiepaný šindeľ Činnosť: - zemné a výkopové práce.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - skrine - kancelársky nábytok - dvere, schody

Predaj: -solitérny nábytok, gobelíny, sklo, porcelán, bytové doplnky. Práca: -stolárske, stolárske, podlahárske. Drevovýroba, montáže: -nábytok drevený - kusový, kancelársky, bytový z materiálu masív, lamino, dyha -výrobky stolárske zákazkové - vybavenie pre predajne, reštaurácie, bary, hotely, penzióny

Práca: - maliarske, natieračské práce - benátske štuky - imitácia travertínu, kovového povrchov - vzhľad pohľadového betónu.

Práca: - elektroinštalácia - revízia elektrických zariadení - elektrikár.

Stolárstvo, zákazková stolárska výroba: -nábytok (nábytku) a bytové doplnky: z borovice, brezy, buku, duba, hrušky, javora, lamina, jelša, orecha, smreka, čerešne: -kuchynské linky -obývacie steny -detské izby -kúpeľne -skrine -postele -konferenčné stoly -kancelársky nábytok -dvere. Dielňa v areáli ...

Maloobchod, predaj: -strešné krytiny -BRAMAC, CEMBRIT, IKO, ONDULINE, TONDACH, RANNILA, KERAMOSŤ, TEGOLA, LINDAB -strešné okná VELUX, FENESTRA -sadrokartón KNAUF -izolácia ROCKWOOL -modifikované pásy PARABIT.

Predajňa stavebnín Uherský Ostroh firmy PRO-DOMA je k dispozícii firmám aj domácim majstrom v regióne Uherské Hradiště, Uherský Brod. V sortimente nájdete stavebný materiál, murovací materiál, tepelné izolácie, karí siete, armatúry aj betónové výrobky ako zámková dlažba, chodníky a ďalšie potreby pre remeselníkov, záhradnícke a domáce ...