Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná firma BJ drevostavby Nivnice sa zaoberá kompletnou realizáciou drevostavieb v regióne Uherský Brod, Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Nízkoenergetické domy sme schopní dokončiť už za 3-5 mesiacov od začiatku výstavby. Drevené stavby majú výhody oproti bežnej murované stavbe: - realizácia hrubej stavby do 30 dní - nadštandardné ...

Spoločnosť CEMA MORAVIA, spol. s r.o. v Zlíne sa špecializuje na predaj a montáž garážových, priemyselných, sekčných vrát, vjazdových, krídlových, posuvných brán, závor, rolovacích mreží, dverných systémov, markíz, terás i plotov z WPC. Súčasne sa zaoberá poradenstvom v tejto oblasti. Sekčné garážové brány - montujeme vráta od výrobcov ...

Spoločnosť CEMA MORAVIA, spol. s r.o. v Zlíne sa zaoberá dodávkou a montážou WPC terás a plotov výrobcu Woodplastic. Odolné terasy z materiálu WPC ponúkame v šiestich moderných dizajnoch a ôsmich farebných variantoch s imitáciou dreva. Na bezúdržbové ploty poskytujeme garanciu až 25 rokov. Terasy Premium, Max - vysoká kvalita, atraktívny ...

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce na kľúč, inžinierska činnosť. Stavba, rekonštrukcia: -bytová výstavba - domy, byty, radovky -Priemyselné stavby.

- elektrickej inštalácie - veľkoobchod, maloobchod - údržba a oprava motorových vozidiel - výroba a inštalácia priemyselných aj elektrických zariadení - technické testovanie a analýzy - bezpečnostné a pátracie služby

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -priemyselné plyny -spotřebiče a horáky na propán-bután -propan-butánové fľaše -autoplyn LPG - balónové plyny (fúkanie balónikov) Požičovňa, požičiavanie: - plynové horáky - teplovzdušné agregáty. Čerpacie stanice LPG.

Záručný a pozáručný servis, oprava, opravy, opravovňa: -nářadí BOSCH, SKIL, DREMEL - celý sortiment pre profesionálov a kutilov: -vrtačky, zbíjačky, kladivá, hoblíky, píly - pneumatické, elektrické, vysokofrekvenčné, vzduchové, pneumatické, náradie. -zahradní program: -sekačky -křovinořezy -Stroje -spotřebiče pre domácnosť: ...

Predaj, servis: - kancelárske, lekárske stoličky a kreslá - detské rastúce stoličky a stolíky - pracovná a dielenské stoličky - viacmiestne lavice. Montáže sadrokartónu SDK. Montáže, opravy, revízie a skúšky vyhradených elektrických zariadení. Výroba, inštalácia a opravy elektrických strojov a zariadení.

Montáže, revízie, opravy aj porevizní: -elektroinstalace, elektrické zariadenia -hromosvody. Montáž a opravy: -Elektrické vykurovanie -domáce telefóny -Elektrické zámky a vrátniky. Domové inštalatérske práce, inštalačné: -VODOinstalatérské, inštalácia vody -TOP, kúrenárske, inštalácia kúrenie -PLYNařské, inštalácia plynu.

Predaj práškových farieb ST Powder Coatings Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí.

Komplexné riešenie silnoprúdových a slaboprúdových technológií. Havarijná a poruchová služba elektro. Elektromontážne práce: - v rodinných domoch - bytoch - firmách - garážach - chatách i iných objektoch. Silnoprúdové inštalácie: - hromozvody podľa novej STN EN 62 305 - vybavenie, realizácia odberných miest pre E-ON, ČEZ - ...

Tesárstvo, pokrývači. Klampiarske, pokrývačské práce: - strechy - ploché, šikmé murárske práce Tesárske práce: - strechy, pergoly, altánky - izolácie striech.

Výroba, predaj: -výroba plastových dielcov pre nábytkárstvo, elektro, domácnosť: -úchytky -tvaroviek dverové, okenné -kliky -koupelnové súpravy a doplnky -bytové doplnky -Plastové dentálne lyžice -svítící kľučka Lumos.

Výroba: -stropních konštrukciou -ztraceného debnenie -železobetonových prvkov či zámkovej dlažby. -dodávky betónových zmesí -predaj stavebného materiálu.

práca: -domovní a priemyselné rozvody vrátane dodávky materiálu: -VODOinstalace -TOP, kúrenárstvo -centrálna vysávače -kotelny do 50 i nad 50kw -rozvody technických plynov.

Sme firma z Českej republiky s pôsobnosťou na Slovensku v regióne Trenčín. Vyrábame a dodávame všetok mestský mobiliár ako sú lavičky do parku, odpadkové koše, zastávkové prístrešky alebo moderné detské ihriská, športoviská či stojany na bicykle. Pobočka na Slovensku: - Trenčín 911 05, Brnianska, tel.: 00421 326 402 427, fax: 00421 326 402 603 ...

Podlahářsé práce. Kladenie, predaj: - tradičné i exkluzívne plávajúce podlahy.

stolárske práce - kuchyne - spálňa - dvere, zárubne - zákazková výroba nábytku na mieru.

prenájom: - montážne plošiny - vysokozdvižná plošina. autodoprava: -13 áut AVIA, Multicar, TATRA 815. práca: -s motorovou pílou: -kácení, prerez, likvidácia - stromy, kríky -přípravné práce pre stavby -výškovo práce -Práca s vysokozdvižnou plošinou.

Výstavba, rekonštrukcia, zatepľovanie rodinných domov, bytových domov. práca: - obkladačské a sadrokartonárske práce - nátery fasád - čistenie fasád pomocou vysokotlakových prístrojov - odstránenie machov, rias a plesní zo všetkých druhov povrchov. Vizualizácia fasád.

Stavebné a obchodnú činnosť. - realizácia, rekonštrukcie rodinných domov - tesárske práce - fasádne práce - obkladačské práce - stavebné práce - zemné práce - inštalatérske práce - sadrokartóny - okná, dvere, žalúzie - predaj stavebného materiálu - dovoz a odvoz sypkých materiálov, stavebnej sutiny

Zámočníctvo. Zákazové aj sériová výroba: - kovové prvky pre nábytkárske firmy i atypické - nábytok v interiéri bánk, reštaurácií a hotelov - výroba bankovej techniky.

Zámočnícka výroba: - z nerezu a klasickej ocele. Výroba: - zábradlia, mreže, prístrešky - stavebná konštrukcia - posuvné brány s pohonom - balkóny - oceľové terasy, oceľové schodiská - hydraulické nádrže - výroba na prianie zákazníka.

Zateplenie budov. Tepelné izolácie. Nátery fasád. Sadrokartonárske práce. Minerálne podhľady. Akustické podhľady a obklady Plastové okná.