Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárske práce. Výroba: -nábytok -kuchyňa -obývacie izby -spálňa -skrine -kúpeľne -stoly -postele

Dodávame rezné nástroje na opracovanie kovu pre malo a veľko sériové spracovateľov a nástrojárne (zn. Dijet, HT, Teknik, Smoxh....).

Hodinový manžel. Bežné domáce údržbárske práce. Práca na záhrade. Maliarske a natieračské práce. Drobné murárske práce.

Maliarske a natieračské služby. Maľovanie bytov, domov aj komerčných objektov a nebytových priestorov. Pôsobnosť v regióne Zlínský a Juhomoravský kraj.

Výber a položenie zámkovej, betónové i zatrávňovacie dlažby Stavba vstupné bránky s oplotením spevnenie plochy

Predaj: -zatepľovacích systémov -interiérových a fasádnych farieb -povrchových úprav v stavebníctve.

Stavebná firma LARS M + K s.r.o. zabezpečuje všetky stavebné práce a ponúka svojim zákazníkom kvalitnú prácu za rozumnú cenu. Stavba, stavebná činnosť, rekonštrukcie, oprava: - stavba na kľúč (kompletná dodávka všetkých stavebných prác) - stavby rodinných domov - rekonštrukcie a opravy objektov - prestavba a pôdne vstavba - ...

Stavebný market, eshop: -stavebniny -železiarstvo -záhrada -náradie vrátane požičovne. Veľkoobchodný sklad. Stavebniny Toptrade: - Holešov, Grohova 975/6 tel.: 774774301.

Elektroinštalačné práce. Plynoinštalácia. Kúrenárske práce Vodoinštalácia.

Maliarstvo, natieračstvo: - maľovanie - vysokotlakové striekanie bytových aj nebytových priestorov - nátery fasád a striech - stierkovanie, tmelenie - drobné murárske opravy.

Predaj: - píly - formátovacie, kotúčové stolné, kolískové, lupienkové, okružné, pásové na drevo, pokosové, ponorné, priamočiare, AKU.

Dodávka, montáž, inštalácia, oprava: - detekcia a hasenie GreCon - požiarna signalizácia - slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie. Pre výrobné a priemyselné podniky.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Vývoj, konštrukcia, komplexné výroba: - výrobky a komponenty z ocele, nerezu a hliníka. K hlavným produktom patrí výroba a montáž dizajnového krytovanie strojov.

práca: - zámočnícke - klampiarske. Výroba, dodávka, montáže: - vzduchotechnika - oceľové konštrukcie - oplotenie, zábradlia - automatické brány. montáže: - polykarbonátové dosky LEXAN.

Servis, opravy, predaj, požičovňa: - záhradnej a lesnej techniky. prenájom: - stavebné náradie.

Montáže, inštalácie: - ústredného kúrenia, podlahového kúrenia - plynových kotlov, elektrokotlov - plynových ohrievačov - plynových i elektrických ohrievačov vody. Všetky vodoinštalatérske práce. Rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier.

Komplexné dodávky vzduchotechniky, klimatizácia pre priemysel aj občiansku výstavbu. Montáže: - vzduchotechnika, klimatizácia - technologické chladenie, vodné chladenie - zdravotechnika - riadiace systémy.

Savební práce, firma. -výstavba rodinných domov, priemyselných stavieb -zateplování, fasády.

Maliarstvo a natieračstvo Dokončovacie stavebné práce

Stavebná firma. Nový výstavba i rekonštrukcie. Projektová činnosť vo výstavbe.

Izolatérstvo. Klampiarske práce. Renovácie striech. Izolácia rovných striech. Nátery, umývanie fasád. Murárstvo. Búranie, demolácia. Podlahárstvo.

Služby, práce, montáž, výroba: -okenné siete proti hmyzu -tieniaca technika: -žalúzie, rolety -screenové predokenné rolety -garážové vráta -plastové okná Veľkoobchod plastu: -podlahové krytiny, fólie.

Výroba, inštalácia, opravy: -elektrických strojov a prístrojov -elektronických a telekomunikačných zariadení. Montáže, servis, projekčná a revízna činnosť v oblasti: -priemyselných rozvodov -slaboprúdu a silnoprúdu -inteligentných systémov riadenia budov -meranie a regulácia.

Stavebná firma. Izolácia striech a terás. Stavba rodinných domov a hál.

Zatepľovanie budov - Zelená úsporám. Stavby a rekonštrukcie: -rodinných a bytových domov -priemyselných stavieb.