Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť ELMIS CZ, s.r.o. ponúka kompletné elektroinštalačné práce a dodávky silnoprúdu i slaboprúdu. Zameriavame sa na realizácie elektroinštalácií prevažne pre obchodné centrá, výrobné haly, bytové a rodinné domy. Poskytujeme tiež servisné práce v odbore elektro, záručný i pozáručný servis a zabezpečujeme aj revízia. Ďalej sa zaoberáme ...

Stolárske práce. Výroba: -nábytok -kuchyňa -obývacie izby -spálňa -skrine -kúpeľne -stoly -postele

Dodávame rezné nástroje na opracovanie kovu pre malo a veľko sériové spracovateľov a nástrojárne (zn. Dijet, HT, Teknik, Smoxh....).

Hodinový manžel. Bežné domáce údržbárske práce. Práca na záhrade. Maliarske a natieračské práce. Drobné murárske práce.

Maliarske a natieračské služby. Maľovanie bytov, domov aj komerčných objektov a nebytových priestorov. Pôsobnosť v regióne Zlínský a Juhomoravský kraj.

Výber a položenie zámkovej, betónové i zatrávňovacie dlažby Stavba vstupné bránky s oplotením spevnenie plochy

Predaj: -zatepľovacích systémov -interiérových a fasádnych farieb -povrchových úprav v stavebníctve.

Stavebná firma LARS M + K s.r.o. zabezpečuje všetky stavebné práce a ponúka svojim zákazníkom kvalitnú prácu za rozumnú cenu. Stavba, stavebná činnosť, rekonštrukcie, oprava: - stavba na kľúč (kompletná dodávka všetkých stavebných prác) - stavby rodinných domov - rekonštrukcie a opravy objektov - prestavba a pôdne vstavba - ...

Stavebný market, eshop: -stavebniny -železiarstvo -záhrada -náradie vrátane požičovne. Veľkoobchodný sklad. Stavebniny Toptrade: - Holešov, Grohova 975/6 tel.: 774774301.

Elektroinštalačné práce. Plynoinštalácia. Kúrenárske práce Vodoinštalácia.

Maliarstvo, natieračstvo: - maľovanie - vysokotlakové striekanie bytových aj nebytových priestorov - nátery fasád a striech - stierkovanie, tmelenie - drobné murárske opravy.

Predaj: - píly - formátovacie, kotúčové stolné, kolískové, lupienkové, okružné, pásové na drevo, pokosové, ponorné, priamočiare, AKU.

Dodávka, montáž, inštalácia, oprava: - detekcia a hasenie GreCon - požiarna signalizácia - slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie. Pre výrobné a priemyselné podniky.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Vývoj, konštrukcia, komplexné výroba: - výrobky a komponenty z ocele, nerezu a hliníka. K hlavným produktom patrí výroba a montáž dizajnového krytovanie strojov.

Spoločnosť Ohrev vody s.r.o. zo Zlína poskytuje kompletné fotovoltaické riešenie pre domácnosti i firmy s cieľom šetrenia energie. Jedná sa o domáce fotovoltaické elektrárne produkujúce si svoju vlastnú energiu priamo v mieste spotreby. Pomáhajú efektívne znižovať energetickú stratu objektu - slnečná ohrev vody, výroba elektrickej energie a jej ...

práca: - zámočnícke - klampiarske. Výroba, dodávka, montáže: - vzduchotechnika - oceľové konštrukcie - oplotenie, zábradlia - automatické brány. montáže: - polykarbonátové dosky LEXAN.

Servis, opravy, predaj, požičovňa: - záhradnej a lesnej techniky. prenájom: - stavebné náradie.

Montáže, inštalácie: - ústredného kúrenia, podlahového kúrenia - plynových kotlov, elektrokotlov - plynových ohrievačov - plynových i elektrických ohrievačov vody. Všetky vodoinštalatérske práce. Rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier.

Komplexné dodávky vzduchotechniky, klimatizácia pre priemysel aj občiansku výstavbu. Montáže: - vzduchotechnika, klimatizácia - technologické chladenie, vodné chladenie - zdravotechnika - riadiace systémy.

Savební práce, firma. -výstavba rodinných domov, priemyselných stavieb -zateplování, fasády.

Maliarstvo a natieračstvo Dokončovacie stavebné práce

Stavebná firma. Nový výstavba i rekonštrukcie. Projektová činnosť vo výstavbe.

Izolatérstvo. Klampiarske práce. Renovácie striech. Izolácia rovných striech. Nátery, umývanie fasád. Murárstvo. Búranie, demolácia. Podlahárstvo.

Služby, práce, montáž, výroba: -okenné siete proti hmyzu -tieniaca technika: -žalúzie, rolety -screenové predokenné rolety -garážové vráta -plastové okná Veľkoobchod plastu: -podlahové krytiny, fólie.