Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Maliari a natierači z firmy Maliarske a natieračské služby Hubíkovi pôsobia v okolí Zlína, v lokalite Zlínský kraj. Maliarske práce vykonáme kompletne, s oškrabom starej maľby aj penetráciou. Natieračské práce zamerané na nátery dverí, zárubní,

Zaisťujeme včasné a kvalitné dodávky strojárskych výrobkov pre našich tuzemských i zahraničných obchodných partnerov. Zameriavame sa na frézovanie, sústruženie, vŕtanie, rezanie a tvarovanie závitov, rezanie a popisovanie CO2 Laserom, CNC dierovanie, strihanie a niblovanie plechov, ohýbanie, ohraňovanie a lisovanie plechov, gravírovanie, rezanie a ...

Veľkoobchod, predaj, servis: -tepelná technika: -plynové ohrievače vody, ohrievače -plynové kotly -radiátory. Maloobchodný predaj: -sanitárna keramika -vybavenie kúpeľní.

Spoločnosť GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. pôsobí už niekoľko rokov ako priamy dovozca a veľkoobchod širokého sortimentov tovaru so zameraním na záhradu, domácnosť a kutilov. Dodávame a výrobkov na záhradu, dielňu, voľný čas, ale aj pre profesionálny výkon povolania. Sme výhradní dovozcovia farmárske záhradnej a komunálnej techniky značky ...

Výroba, dodávky, projekcia, montáž, demontáž, repase, kovovýroba: - oceľové konštrukcie - sklady, výrobné haly, telocvične - haly oblúkové, plátené, laminátové, hliníkové - haly so sedlovou strechou, laminátové, hliníkové - haly nezateplené, zateplené, presvetlené.

Výroba, veľkoobchod, internetový obchod: -nářadí a príslušenstvo k upínanie obrobkov mechanický, magnetické a elektromagnetické upínače -upínací, mechanické, sínusový a lamelové stoly -odmagnetovače -svěráky a skľučovadla -malé magnety.

Spoločnosť SKLOSERVIS-Brod s.r.o. poskytuje v odbore sklenárstve kompletné služby. Výroba je zameraná na sklenené výrobky na mieru - sklenené obklady, steny, dvere, zábradlia, nábytok, zrkadlá, sprchové kúty a špecifické výrobky zo skla - bezpečnostné sklo, izolačné, nepriestrelné aj protipožiarne sklá. Pôsobíme predovšetkým v lokalite Uherský ...

predaj: - repasované montážne plošiny - náhradné diely na montážnej plošiny. výkup: - montážne plošiny. prenájom: - montážne plošiny s obsluhou i bez. Servis, revízie - montážne plošiny. Prestavby vozidiel na montážnej plošiny. školenia: - obsluha montážnych plošín.

Predaj: - farby - laky. Natieračské práce. Maliarske práce. Drobné murárske práce.

Požičovňa zameraná na ručné náradie, stavebné stroje a záhradnú techniku. prenájom: - stavebná mechanizácia - záhradnej techniky - čistiace a upratovacie techniky. služby: - čistenie kobercov a čalúnenia.

Výroba, predaj, montáž: -regulátory, regulačná technika ADEX pre teplovodné ústredné kúrenie -termostaty: -pokojové, programovateľné, bezdrôtové, príložné -Analógový regulátory -kaskádní radiče -oběhová čerpadlá -servopohony k zmiešavacím ventilom -směšovací ventily -náhradná diely. Dodávka, montáže, predaj: ...

Predaj, montáže: - plastové okná - plastové dvere - hliníkové okná a dvere - posuvné dvere HS portál a PSK - garážové vráta - doplnky k oknám - hliníkové systémy.

Maloobchod, predaj: - stavebniny, všetok stavebný materiál: - atypické obklady pre exteriér aj interiér VASPO STONE - obkladové materiály STONE PANEL - dvere a okná STOLBUD CZ - murovací materiál - omietky - strešné okná - stavebná izolácia - komíny - sadrokartónové systémy - náradie pre remeselníkov - ...

Kúpeľňové štúdio. Sprostredkovanie - realizácia, montáže. Veľkoobchod, predaj: -sanitární technika, sanitárna keramika -koupelnový nábytok -koupelnové doplnky -materiál kúrenársky -vodoinstalační materiál -nářadí pre kúrenárov, inštalatérov.

Veľkoobchod, predaj: -materiál kúrenársky: -kotle, ohrievače -ohřívače TÚV * -cerpadlo -upevňovací technika ... -sanitární technika, sanitárna keramika -vodoinstalační materiál -nářadí pre kúrenárov, inštalatérov.

Veľkoobchod, predaj: -materiál kúrenársky: -kotle, ohrievače -ohřívače TÚV * -cerpadlo -upevňovací technika ... -sanitární technika, sanitárna keramika -vodoinstalační materiál -nářadí pre kúrenárov, inštalatérov.

Stolárstva. Kuchynské štúdio. Výroba, predaj, montáže: -jakýkoliv nábytok na mieru Návrhy v 3D, realizácia: -interiéry - bytový nábytok.

Poľnohospodárska výroba: -rastlinná -živočíšna. Predaj: -nespracované poľnohospodárske produkty. Prenájom, požičovňa: -poľnohospodárska technika. Oprava: -motorové vozidlá -poľnohospodárske stroje. Autodoprava, preprava osôb: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práca: -zemné, výkopové.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj, zákazková výroba: -zahradní a bytové doplnky z umelého kameňa: -fontány, studne, vázy -sochy, sošky, -sloupy, stĺpiky, stavebné doplnky -lavice, stoly -balustrády - rôzne tvary, výšky -květinové nádoby výrobky sú mrazuvzdorné, stálofarebné.

Dodávka, predaj, distribúcia, maloobchod, montáže, inštalácie, projekcia: -klimatizační jednotky FUJITSU -klimatizácia -vzduchotechnika -čističky vzduchu -odvlhčovače -vysoušeče -mobilné klimatizácia.