Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Nákladná doprava. Technické služby obce. Zemné a výkopové práce. Murárske práce.

Podlahy od A po Z - meranie vlhkosti - vyrovnanie podláh - brúsenie a penetrácia - obkladanie schodov - pokládka a lepenie pvc lina, kobercov, vinylových a plávajúcich podláh

Práca: - fúkaná izolácia Climatizer Plus vhodná najmä na dodatočné zateplenie starších domov - zatepľovanie fasády rodinných domov, priemyselných budov. Zelená úsporám. Zlínsky, Olomoucký, Severomoravský kraj.

Zákazková výroba nábytku: -kuchynské linky, kuchyne -kancelársky nábytok -interiérový nábytok. Pokladanie: -podlahoviny.

Stavebné, výkopové a zemné práce. Našu stavebnú činnosť realizujeme v okresoch Zlín, Kroměříž, Vsetín, Uherské Hradiště.

Projekčná kancelária: - projektová činnosť v stavebníctve.

Projektová činnosť v oblasti občianskych, bytových a priemyselných stavieb a úprava verejných priestranstiev.

Energetický štítok Zlín pre rodinné a bytové domy s najlepšou cenou v Zlínskom kraji. Nová zelená úsporám. Kotlíkové dotácie. Spracujeme Vám energetické preukazy budov (PENB).

Stavebná firma. Realizácia: -stavby: -občianske -bytové -priemyselné -ekologické -stavby na kľúč. Rekonštrukcia stavieb.

Prevádzkovanie solárií -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy u fyzických a právnických osôb -Špecializovaný maloobchod -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Revízia technických zariadení a infraštruktúry. Prevádzkujeme service desk a dátové centrum pre riadenie, správu a dohľad nad agendou revíznych správ.

- Výrobky z kameňa. - Umelý kameň. - Výroba obkladov a dlažieb. - Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov. - Interiérové aj exteriérové obklady.

Stavebná firma. Výstavba, opravy a rekonštrukcia: -rodinné domy -podnikateľské objekty -ostatné objekty

Klampiarstvo Podošva Zlín vykonáva už od roku 2000 špeciálne ručné klampiarske práce. Zaistíme realizáciu i opravy plechovej strechy, vyrobíme a inštalujeme odkvapové systémy, atiky, oplechovanie štítov, komína, dverí. Vykonávame izolácie striech - aplikujeme strešné fólie Fatrafol na všetky typy budov s plochou strechou. Činnosť ...

Stavebné práce. Zemné pretlaky. Sanačné práce - sanácia muriva. Rekonštrukcia priemyselných, vodných a inžinierskych stavieb. Nákladná doprava do 8 ton. Predaj stavebného materiálu. Stolárska a stolárska výroba.

Dodávka, montáže, inštalácia: -ústredného kúrenia -podlahového vykurovania -vody, plynu -solárnych kolektorov -kotle, radiátory -kúpeľňové vybavenie. Práca VODO TOPO PLYN: -vodoinštalatérske, vodoinštalačné -kúrenárske, kúrenárstvo -plynárske, plynárstvo. Rekonštrukcia kúpeľní. Zaistenie projektovej dokumentácie.

Umelecké kováčstvo: - brány - adventné svietniky - vianočné stojančeky pre stromčeky - ploty, zábradlia, točité schody. Zámočnícke práce. Kováčske práce. Dodávka: - malá poľnohospodárska mechanizácia.

Stavebné zámočníctvo: -pre BÝVANIE A PODNIKANIE: -kompletná finalizácia vstupných priestor -atypické zámočnícke konštrukcie -komplexná rekonštrukcia vchodov a spoločných priestorov bytových domov -výroba a montáž lexanových zástreškov, zábradlia a ostatných kovových konštrukcií vo všetkých variantoch povrchových ...

Výroba, projekcia, predaj, montáž, servis: -priemyselné sekcionálne brány -rolovacie (zvinovacie) vráta. Predaj, montáž, servis: -protipožiarne vráta a dvere -dvere tesniace proti dymu -bezpečnostné dvere -zvukovo izolačné dvere -tepelnoizolačné dvere -profilové rámové dvere -posuvné vráta a brány -skladacie posuvné vráta -garážové ...

Opravy cestných vozidiel -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Hostinská činnosť -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných