Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Internetový predaj kúpeľňových výrobkov značky HOPA. Čalúnenie dverí Doplnky kúpeľní a WC Infrasauny Inštalačný materiál a doplnky Keramické doplnky Kúpeľňové radiátory a el. sušiaky Kúpeľňový nábytok Obklady a dlažby Obložky zárubní Odtokové žľaby Parapety Parné a sprchové boxy Podlahy PVC obklady a palubovky Sanitárna ...

Výroba, predaj: -plastové zhrňovacie dvere na mieru -obložky zárubní -akčné a koženkové zhrňovacie dvere -čalúnenie dverí -plastové, hliníkové, oceľové parapety.

Výroba, navíjanie, prevíjanie, pozáručný servis, GO: -elektromotory -čerpadlá -transformátory NN -ručné elektrické náradie -priemyselné elektrospotrebiče -kuchynské spotrebiče. Oprava prevodoviek.

Dodávka, montáž, servis: - moderné mestské, obecné rozhlasy - prenosné ozvučovacie systémy - ozvučenie vnútorných priestorov - evakuačný rozhlas, kamerové systémy - radarové merače rýchlosti - úsporné verejné osvetlenie - LED osvetlenie - sirény - spomaľovacie semafory.

Stavebná firma, ktorá vykonáva hrubé stavby a rodinné domy na kľúč, zateplenie fasád a budov.

Výstavba, stavebná činnosť: - drevostavby - záhrady - terasy - rekonštrukcia - vodo, topo, plyn - odvlhčenie stavieb - zámočníctvo.

Vykonávanie murárskych prác, obkladov, dlažieb a rekonštrukcií bytových jadier.

Dodávka, montáž - žalúzie - rolety - markízy - siete proti hmyzu - garážové vráta - mreže.

Predaj a pokládka podlahových krytín - pokládky laminátovej a drevené plávajúce podlahy - pokládky kobercov - okládka PVC podlahy, Thermofixu, Linoleum, Marmoleum - podlahárske práce.

Dodávka, montáž: - technologické rúrové rozvody - nerezové potrubie - plastové potrubie - medené potrubie - čierne potrubie.

oprava, výroba, inštalácia: - kompletná dodávka klimatizácie pre administratívne a výrobné priestory - kompletná dodávka chladenia pre priemyselné a výrobné objekty.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií. Zámočníctvo a umelecké kováčstvo - výroba kovových plotov, mreží, zábradlia a krbového náradia. - výroba oceľových paliet a kontajnerov. Zákazková kovovýroba.

Elektromontážne práce, elektromontáže, montáž, servis revízie elektra - pre rodinné domy, bytové domy, kancelárie, priemyselné objekty - zaoberáme sa ako silnoprúdovými rozvodmi, tak aj slaboprúdovými rozvodmi, rozvodmi NN i VN, - projekčná činnosť - dodávka elektro materiálu, montáž, servis a revízia.

Činnosť: - elektromontáže - zemné práce (minibagrom) - práca montážnou plošinou.

Maloobchod, predaj: - spojovací materiál - stavebná chémia - farby, laky - náradie.

Maliarske a natieračské práce - maľby bytov - maľby domov - fasádne maľby.

Služby: - projekčná kancelária - stavebná projekcia

Činnosť: - výkopové a zemné práce - kontajnerová autodoprava

Stavebná činnosť, práca: - murár, murárske - rodinné domy - bytové domy - kúpeľne - rekonštrukcia - kamenárske

Práca: - strojné omietky (vnútorné, vonkajšie).

Práca: - murárske - vnútorné omietky.