Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Maloobchodný predaj: -priemyselný a drogistický tovar.

Práca: -pokrývačské -klampiarske.

Práca: -tesárske, -klampiarske -pokrývačské -novostavby, rekonštrukcia. Výroba: -drevené krovy -záhradný nábytok -záhradné doplnky -altány -perogly -montáž strešných okien -montáž z vlastného materiálu zákazníka.

Výroba: -pergola -drevené stropy -drevené schodiská (nielen zo starých trámov MASIV- vhodné do rekonštruovaných starých domov, statkov, hradov atp.-autentickosť -záhradný nábytok -lavice a stoly do vínnych pivníc.

Stolárske práce. Hotové drevené výrobky.

Stavebná firma. Výstavba rodinných domov. Rekonštrukcia zložitejších fasád, so zameraním na objekty v chránených pamiatkových zónach. Kompletné opravy staršej bytovej aj nebytovej zástavby.

Práca: -maliarske -natieračské.

Maloobchod, predaj: -drogéria -farby, laky -postreky -semená, osiva.

SLužby: -zámočníctvo zámočnícke práce zváračské práce. Výroba: -kľúče.

Výroba: -obaly prepravné -debny na zemiaky -predajné stánky. Stavebné stolárstvo: -okná -dvere -doplnky -nábytok -obloženie a obklady steny, stropy.

Revízia: -revízny technik elektro -pravidelné a východzie revízie el. zariadenie vysokého a veľmi vysokého napätia -el. zariadenie nízkeho napätia -zariadenie bleskozvodov -evidenciu zariadenia s PCB podľa vyhl. MŽP č. 384/2001 -vzorkovanie zariadenia s PCB podľa vyhl. MŽP č. 384/2001.

Montáž, opravy: -elektrické zariadenie Práca: -zámočnícke -kováčske -zastrešenie bazénov. Opravy: -ploty a brány. -všetky práce spojené pri rekonštrukcii domov a chalúp.

Regulácia a meranie: -teplo. Opravy, servis: -plynové kotly THERMONA Rosice,LEBLANC. Regulácia: -priestorové termostaty -plynové kotolne -elektrické kúrenie.

Stavby,stavebné práce: -sanácia (hydroizolácia)-vlhké murivo -statické zabezpečenie objektov -lokálne čistenie fasád.