Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Developerské projekty. Výstavba a predaj rodinné a bytové domy, dnes už takmer výhradne montovaná technológie (betónové montované domy).

Geometrické plány, vytyčovanie pozemkov Znojemsko, Třebíčsko, Fintice -mapové podklady -inženýrské siete -zaměřování stavieb. Odhady, zmluvy, zastúpenie realitnej kancelárie.

Výroba: -frézované stĺpiky sa špicou a fazetou v priemeroch od 5cm do 8cm, v dĺžkach 250cm a 300cm -palisády do priemeru 12cm v ľubovoľnej dĺžke. -Celkové sortiment je možné dodať aj polený - priečky, plotovky atď. Pod dohovore sú možné aj iné neštandardné rozmery.

-Skladování, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technické činnosti v doprave -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Príprava ...

činnosť: -developerská -zprostředkovatelská -obchodné -realitní -stavebné. Divízia Čechy: 1) Praha - Bubenská 13, 170 00 2) České Budějovice - Radničné 133/1, 370 01 Divízia Rakúsko: Viedeň - 1140 WIEN

práca: -stavebné -stavby občianske a priemyselné -stavby na kľúč -rekonstrukce, modernizácia -obkladačské -náter fasád -zateplování budov. Predajňa: -náměstí Mieru 27, Fintice -tel. 568 440 220 -pracovný doba Po-Pia: 7: 30-16: 30 So: 7: 30-10: 30. Maloobchod, predaj: -obklady, dlažba, zariadenie kúpeľní, kúpeľne -hutní ...

Kladenie liatych betónových podláh a kamenných kobercov do interiéru aj exteriéru

nákladné autodopravadovoz - piesok - suť - štrk kamenárske práce zatepľovanie fasád stavba - ploty - kamenné schody demolačné práce stavba - oporné múry Zemné a výkopové práce - práca s malým zemným bagrom Obkladačské práce

Výroba: -střešní okná -světlíky -na želanie trojité presklenie sklami Diterm alebo bezpečnostným sklom -přístřešky - výrobky z plexiskla - kryty, reklamné stojany.

Dovoz, veľkoobchod, maloobchod, servis, predaj: -svářecí technika, elektrické náradie, ručné náradie, kompresory, vysokotlakové čistiaca technika a distribúcia pomníkových doplnkov pre kamenosochárstvo v moravskom regióne. Predaj, internetový predaj, e-shop: -transformátorové zváračky -svářečky Mig-Mag (CO2) -stolní kotúčové ...

Zemné a výkopové práce, nákladná autodoprava Rozvoz kameňov, piesku, štrku, kamienkov Oprava nákladných áut

Predajom širokého sortimentu tovaru z oblasti elektrospotrebičov, drogéria, železiarstva, domácich potrieb a potrieb pre dom a záhradu sa už dlhé roky zaoberá spoločnosť ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ DUFEK s.r.o. Zakúpiť u nás môžete práčky, sušičky, kávovary, náradie, záhradnú techniku, kuchynské doplnky, drogériu či železiarsky tovar. Navštíviť nás ...

Zemné práce. Autodoprava. Stavebné práce. Kompletné zabezpečenie dopravného značenia. Kompletné zabezpečenie informačného systému v obci.

práca: -zemní a výkopové -zhotovení nových ciest Požičovňa, prenájom: -stavebné technika

práca: - tesárske - drevené konštrukcie.

Služby, výroba: - vodoinštalatérske a kúrenárske práce - kúpeľne na kľúč - vykonávanie stavieb - zmeny stavieb, odstraňovanie stavieb - zámočníctvo, centrálne vysávače.

Naša firma vykonáva všetky stavebné práce, ako sú rekonštrukcie bytového jadra, kúpeľní, ale aj nebytových priestorov, interiéry na kľúč. Špecializujeme sa aj na fasády, renováciu fasád, montáž zatepľovacích systémov. Realizujeme príjazdovej cesty, vykonávame pokládku zámkovej dlažby, veľkoplošné dlažby, terasové systémy a ...

Výroba, predaj: -Vstavaný skrine -kuchyně na mieru -nábytok na mieru -truhlářství -plovou podlahy.

Stolařství, stolárstvo, výroba nábytku.

Výroba, predaj: - drevené výrobky - vstavané skrine - schodisko - kuchyne - kancelársky nábytok - dvere a okná - garážové vráta.

truhlářství: -výroba na zákazku, malé série nábytok stoličky stoly skrine sedliacky nábytok spálne obývacie steny kuchynskej linky. Stavebné stolárstvo: -výroba na zákazku, malé série dvere okná. sušenie: -řezivo.

Nerez výroba. Výroba: -nerezová zábradlia -nerezové balkóny -schodiště -přístřešky -rámy, brány, bránky -stoly, skrine, police.

práca: -zámečnictví. Výroba: -nerezová zábradlia -nerezové balkóny -schodiště -přístřešky -rámy, brány, bránky -stoly, skrine, police.

Stolárstvo, drevárska výroba: -Drevený nábytok -interiérové, exteriérové dvere, okná, okno -schodišť, schodisko.

Výroba: -klempířství -pokrývačství -tesařství.