Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Projekčné práce. Plynoinštalácia, propánové hospodárstvo, kúrenie, vodoinštalácia, kanalizácia, vonkajšie kanalizácie, vodovody a STL plynovody. Zhotovenie rozpočtov. Vybavenie nutných vyjadrení od správcov sietí pre stavebné konanie.

služby: - projektovanie, projekcia elektrických zariadení zemné práce tel .: 604 319 538

Stolárstva. Výroba: -kuchyně -Vstavaný skrine -Kancelária -ložnice.

Montáže v obore vodoinštalácie, kúrenie, zámočníctvo a montáže stabilného hasiaceho zariadenia

Pavel Tesař sa stará o moderné elektroinštalácie, ktoré umožňujú zhasnúť celú domácnosť jedným odchodovým tlačidlom, môžete tak prepojiť osvetlenie, zásuvkové okruhy, tienenie a vykurovanie.

Architektonická a projekčná kancelária v Třebíči. Zabezpečenie štúdie pozemných stavieb, konzultačná činnosť a poradenstvo, projekty energeticky úsporných budov a pod. Inžiniering, stavebno-technický dozor stavieb a ďalšie služby.

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plynmi Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Vodoinstalatérství, kúrenárstvo

Zámočníctvo, montáž konštrukcií, stavebné práce

Práca stavebná: -občianske a bytové stavby -priemyselné stavby -inžinierske stavby -rekonštrukcia -stavby na kľúč vrátane kompletnej inžinierskej činnosti.

práca: -zámečnické -novostavby, rekonštrukcia z celého spektra pozemných stavieb -VZT, vzduchotechnika -realizace stavieb.

Zámočnícka výroba: -plotové dielce -vrata krídlové aj posuvné, vybavené elektropohony s DO, brány -mříže-klasické aj kované prevedenie -regály-predajné i skladové-možná kombinácia s drevom -zimní záhrady a skleníky -zakázková výroba. Stavebno - zámočnícke práce: -oceľové schodisko - točité aj rovné, kombinácia kov, drevo, ...

služby: -izoláciu striech -protiradonové -kompletné sanácie panelových budov, panelová budova, napr. sanácie balkónov, lodžií, striech -hydroizolace, strechy, záhradné jazierka, jazierko, balkóny, terasy, terasa, balkóny, balkóny -izoláciu proti radónu -Základový izolácia proti vlhkosti -špeciálny ...

Firma Josef Navrátil so sídlom v obci Oponešice v okrese Třebíč sa zaoberá všetkými plynárskymi prácami, vrátane kúrenárskych prác, revízie plynových zariadení a tiež montážou a servisom tepelnej techniky. Všetky zákazky dodávame kompletne na kľúč. Ponúkame napr. predaj a montáž nových kondenzačných kotlov a tepelných čerpadiel. Vykonávame tiež ...

Výroba, predaj truhiel a pomníkov pre psov a mačky.

Poskytujeme Tesárske, klampiarske a pokrývačské práce v kraji Vysočina (predovšetkým Trebišov a Jihlava). Realizujeme opravy striech i nové strechy.

Architektonické štúdio: - štúdie - projekt - stavebné povolenie - autorský dozor

Stavba vnútorných a vonkajších krbov, obkladačské a pokladanie kameňov, diamantové rezanie a vŕtanie a ďalšie stavbení činnosti.

VOTOKAP Trebišov Inštalácia a rekonštrukcie: -vodoinstalace -topení -kanalizace -plynoinstalace -plynovody

Výstavba a rekonštrukcia občianska a obecné vybavenosť inžinierske práce a výkopová činnosť