Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Architekt - architektonická kancelária. Ponuka služieb architekta, projektová a inžinierska činnosť. Návrhy a projekty podľa stanovených požiadaviek na funkciu, vzhľad, rozpočet, náklady na prevádzku ... Všetko od návrhu, projektu, cez vybavenie povolenie po výber firiem a sprostredkovanie realizácie stavby ... Samozrejmosťou je práca v 3D. ...

Elektromontážne a elektroinštalačné práce. Revízia elektroinštalácií a spotrebičov. Inštalácia, rekonštrukcia a opravy slaboprúdových a silnoprúdových zariadení. Opravy chybných častí elektroinštalácií.

Návrh, výroba, predaj, montáž: - laminávoté podlahy - drevené podlahy - interiérové podlahy - interiérové dvere - fóliované dvere - drevené dvere. Kladenie, renovácie: - podlahy.

Návrhy a výstavba fotovoltaických elektrární

Štatistická kancelária BEHA projekt V Moravských Budějoviciach zaisťuje komplexné služby v oblasti štatistiky pozemných stavieb. Spracujeme výkresovú dokumentáciu pre RDS + VTD. Zhotovenie štatistických výpočtov.

Výkopové a dokončovacie práce minibagrom, kolovým rýpadlom. Odvoz sutiny, dovoz štrku a piesku. Pristavenie kontajnera

Inžinierska činnosť, projekcia a dokumentácia

Architektonické štúdio Archforma. Zaistenie dokumentácie pre novostavby, rekonštrukcie a čiastkové úpravy stavieb. Vypracovanie projektovej dokumentácie, dokumentácia pre vykonanie stavby, štúdie, inžinierska činnosť. Vykonanie stavebného dozoru.

Úprava rozvodov vody. Inštalácia vody, odpadu, plynu, kúrenia a klimatizácie.

Realizácia rôznych typov vrtov do mäkkých a nestabilných pôd.

Návrhy technických riešení - spracovanie cenových ponúk v položkových rozpočtoch - projektová činnosť Revízia - elektroinštalácia - rozvodná zažízení NN a VN do 50 kV - transformátory - prenosné ručné náradie.

ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ - DROGERIE DUFEK maloobchod: -elektro -železářství -drogerie. -domáce potreby

Zámočnícka výroba: -řezání CNC laserom -řezání CNC plazmou -ohraňování na ohraňovacích lisoch -řezání na strojové píle -frézování -soustružení -vŕtanie -svařování -bodování-CO2 -pulsní zváranie-TIG -povrchová úprava komaxitom.

-Provádění stavieb, ich zmien a odstaňování -Nákladní vnútroštátna a medzinárodná doprava nad 3, 5t -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Projektová činnosť vo výstavbe -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Výroba, práce: -vysoko presných dosiek, rámov a ostatných dielov foriem pre vstrekovanie plastov. -CNC hlboké vŕtanie. -CNC obrábanie, brúsenie.

Stavby: -plynovody verejné, vrátane rozvodov propán butánu a nádrží na skladovanie PB Montáž-plynoinštalácia: -plynové prípojky NTL, STL, VTL, VVTL a ich rekonštrukcia -rozvody plynu NTL, STL, VTL, VVTL a ich rekonštrukcia -regulačná stanica STL, VTL, vrátane stavebných úprav a ich rekonštrukcia -priemyselné rozvody plynu pre ...

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo ...

Vodoinštalačné a kúrenárske práce v Třebíči.

Zemné a výkopové práce. Terénne úpravy.

Stavebné firmy. -rekonstrukce historický dom, byty, chaty, rodinné domy -rekonstrukce bytových jadier, kúpeľne, WC -přestavby, výstavba.

Výroba: -truhlárstvo -renovácia, prebrúsenie, prelakovanie -zákazková práca -morenie -práca aj so zákazníkovým materiálom.