Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavba a rekonštrukcia rodinných domov. Vykonávame všetky remeselné práce, ako je izolácia PUR penou, zateplenie fasád, výmena okien a dverí, obkladačské práce, betónové podlahy. Vykonávame zemné a výkopové práce, vŕtané studne. Zaistíme elektroinštalačné práce a práce v oblasti voda-kúrenie-plyn.

Ján Klimt sa zameriava na výrobu kľúčov a autokľúčov a na zámočnícke služby.

Aleš Horák ponúka široký sortiment kúpeľňového vybavenia - dlažby, obklady, sprchovacie kúty, vane, umývadlá, kúpeľňové a kuchynské batérie, drezy, sanitárna keramika, kúpeľňový nábytok, interiérové dvere, lepidlá, škárovacej hmoty, stavebnej chémie, lišty, všetok vodoinštalačný materiál, kúrenie a ďalšie. Na našej predajni pripravíme spolu s Vami ...

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Zprostředkování obchodu a služieb -Skladování, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technické činnosti v doprave Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

služby: -truhlářství, podlahárstvo -vodoinstalatérské a murárske práce -sadrokartonářské práce.

Vykonávame kompletné stavebné úkony: - vyhotovujeme projektovú dokumentáciu - realizáciu objektov - zatepľovanie chytrou penou - podrezávajú objekty proti zemnej vlhkosti - tepelnú diagnostiku objektu a ďalšie.

Naša firma ITMS plast sa zaoberá výrobou a distribúciou plastových výrobkov. Špecializujeme sa na výrobu septikov, nádrží, žúmp, pieskových filtrov, vodomerných šácht a bazénov. Vyrábame šachty na vŕtané studne alebo retenčné nádrže. Vyrobíme a distribuujeme bazény na mieru, ČOV a iné špecifické produkty z polypropylénu. Naše výrobky sú ...

Predaj, montáž: -střešní systémy -podlahových -střešní okná -střešní príslušenstvo.

Erik Neuwirth sa zameriava na zákazkovú výrobu brán, zábradlí, schodísk, ľahkých kovových konštrukcií a kovového nábytku a poradí si aj so zváraním hliníka.

David Ruibar vykonáva montáže, výmenu a servis kotlov a ďalšie kúrenárske, inštalatérske a zváračské práce.

VOSTALOVA OKNÁ, s.r.o. sa zameriava na predaj presklených stien a zimných záhrad, plastových a hliníkových dverí a okien. Adresa kancelárie: Benetice 10, 675 06 Benetice

Michal Tretera sa zameriava na montáže a údržbu elektrických zariadení, školenia bezpečnosti práce, ponúka elektrizácie as tým súvisiaci materiál a vykonáva revízie plynových zariadení.

Společnsot SI plan, s.r.o. vykonáva projektovú a inžiniersku činnosť v stavebníctve. Spoločnosť sa pri svojej činnosti zameriava na architektonické návrhy, projektovú dokumentáciu, dopravné stavby, projektové riadenie stavieb a technický dozor investora.

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Forkeramic, s.r.o. sa zameriava na dodávku obkladov, dlažieb a vybavenia do kúpeľní. Vzorky obkladov a dlažieb sú vo vzorkovej predajni a pre svojich zákazníkov spoločnosť vytvára aj 3D návrh kúpeľní.

Developerská - investičná, s.r.o. sprostredkováva bývanie a financovanie v oblastiach Znojma a Přímětic.

Spoločnosť KEL-COMSYST s.r.o. sa zameriava na realizáciu a servis kabeláže optických sietí, ďalej dodáva a inštaluje systémy pre komunikáciu v domoch, firmách, školách a úradoch a systémy ozvučenia priestorov. V neposlednom rade sa tiež spoločnosť dokáže postarať o systémy pobočkových telefónnych ústrední a systémy na príjem TV.

Pavel Vítek zaisťuje opravy elektrického ručného náradia: Narex, Protool, Makita, Milwaukee, Bosch

Tomáš Blažek poskytuje klampiarske práce: - bežné lemovanie (žľaby, zvody, záveterné lišty, parapety, lemovanie atď.) - atypické lemovanie (oplechovanie ríms, vežičiek, lôžkových žľabov a pod.) - krytiny drážkované (z tabúľ, zo zvitkov strešnej šablóny - strešné okná (montáž do existujúcich a nových krytín) - výroba: lemovanie, odkvapníc, ...

Geologické práce. Výskumy v oblasti hydrogeológie, inžinierskej geológie. Sanačné a ekologické práce.

Zámočníctvo Křikava realizuje zámočnícke práce na Třebíčsku. Zameriavame sa na zákazkovú výrobu a montáž brán a oplotenia. Vyrábame oceľové konštrukcie - zábradlia, schodiská. Zaisťujeme povrchové úpravy - žiarové zinkovanie, farby RAL.

Vodoinstalatérství, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plynmi -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

David Kováč vykonáva: - elektroinštalačná práca - konzultácie - havária