Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba: -obilniny, olejoviny-repka, horčica -mák. Vlnenie: -plech. Autodoprava: -AVIA 20 -autožeriav AD080. Drevovýroba: -zhotovenie krovu -ostatné stolárske práce. Píla: -porez, drevo. Predaj: -rezivo.

Obklady z kameňa. Stavebné a výkopové práce.

Spoločnosť NS elektroCZ s.r.o.: - vykonáva elektroinštalačné služby a revízie, - zaisťuje výrobu rozvádzača, - zaisťuje montáže zabezpečovacích systémov.

Vytvárame moderné živicové, betónové a vápenné stierky. Betónové stierky aplikujeme najčastejšie do kúpeľní. Robíme tiež benátsku štuku do interiéru aj exteriéru

Stavebná firma, ktorá sa zaoberá rekonštrukciou a výstavbou rodinných domov a chalúp. Postaráme sa o kompletnú stavbu domu od vytvorenia projektu pře murárske a búracie práce, zemné a výkopové práce a tesárske práce až po elektroinštalácie, maliarske práce, obklady a dlažby a vodu-kúrenie-plyn.

Vykonávame slaboprúdové a silnoprúdové inštalácie inštalujeme: - kamerové systémy - elektroinštalácia - dátové siete - zabezpečenie - telefónne ústredne

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniacu techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Zákazková výroba detských certifikovaných ihrísk, prírodných zábavných centier, lanových parkov, vonkajších učební

stolárska výroba - vyrábame nábytok, okná, schodiská alebo terasy na mieru. Pre hotely, penzióny, reštaurácie vytvoríme interiéry na mieru od vybavenie recepcie, izieb i reštaurácie.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytok -schodiště -terasy

Stavebné zámočníctvo Bezpečnostné dvere - montáž, predaj -havarijní otváranie dverí -tvaroviek, kľučky

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -hutnícke materiály -výrobky určené pre inštalácie vodovodných, vykurovacích a plynových systémov -sanitárny tovar až po kompletné vybavenie kúpeľní, kúpeľňa, kúpeľne -solárne systémy VEELMAN. HUTNÉ MATERIÁLY: -siete a drôty do betónu -nosníky profilu I, U -ohýbané profily L, C, ...

lakovanie tryskanie zámočnícka výroba Stabilné hasiace zariadenie SHZ

Stavebná činnosť Zemné a výkopové práce Požičovňa lešenia

Kompletné murárske práce od opráv po stavbu nových domov. vykonávame: - rekonštrukciu domov, bytov a bytových jadier - murárske práce - maliarske práce, tapetovanie - betónovanie podláh - montáž sadrokartónových konštrukcií a kazetových stropov - elektroinštalácie, Inštalačné práce - zatepľovanie domov a nátery fasád

Stolárstva. Výroba: -nábytok: -sedací súpravy -obývacia steny -čalouněná letisko -rozkládací pohovky -kancelárskych zostavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské stoličky -detské izby -koupelový nábytok -letiště, váľandy.

Autodoprava a zemné práce v Moravských Budějoviciach a širokom okolí. Výkopové a terénne úpravy minibagrom, preprava stavebných materiálov.

Kovovýroba, kovoobrábanie. Výroba, e-shop: -upínací zariadenie, stolárske zvierky -přídavné zariadenie k TS -odlitkové zvierky -zemnící zvierky -stahovák s excentrom -stahovák s čapom -otvírače debien -vozíky -Skrutky a matice trapéz -Nerez program - priemyselné čistiarne odpadových vôd -zakázková výroba. -CNC ...

Farby laky, dekoratívne povrchy, technické poradenstvo a riešenie náterových hmôt na mieru podľa predstavy zákazníka

-dřevostavby podľa individuálneho projektu -zahradní chatky -zahradní altány a pergoly -terasová dosky -kompostéry a zvýšené záhony -pískoviště -houpačky, šmykľavky -květináče -zahradní nábytok -přístřešky pre autá -ozdobné mriežky, deliace a protihlukové steny -ploty, vrátka, kovania -kotevní konzoly -plotové stĺpiky -palisády, ...

Projekčná kancelária VIK PROJEKT. Zaisťuje architektonické štúdie a projektové dokumentácie, Inžinierska činnosť v oblasti získania stavebného povolenia a územného rozhodnutia.