Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

práca: - maliarske - natieračské - lakovnícke - protipožiarne nátery - tapetovanie.

práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske.

Predaj, e-shop: - lakovnícke potreby, náradie - farby, laky, riedidlá, tmely.

zatepľovanie budov realizácia - projektovej dokumentácie montáž - sadrokartónové konštrukcie obklady - dlažby Stavebná firma - kompletná stavebná činnosť murárske práce

Predaj a montáž: -Plastové, drevené a hliníkové okná -Plastové, drevené a hliníkové dvere -prosklené fasády a výklady -parapety -SIETE proti hmyzu, žalúzie -laminátové podlahy EGGER

Pozbierali sme skúsenosti z internetových obchodov, v rámci ktorých sme v minulosti ponúkali jednotlivé značky náradia, a rozhodli sa vytvoriť jeden, v ktorom zoskupíme tie najlepšie a prihodíme odbornú znalosť.

Firma Lubomír Dryje - Kovotop vykonáva kompletné inštalatérske práce. Zabezpečujeme všetky služby v oblasti voda, kúrenie, plyn, ďalej revízia a čistenie kanalizácií či jadrové vŕtanie. Zabezpečíme Vám montáže a opravy rozvodov úžitkovej i pitnej vody vrátane inštalácie sanitárneho vybavenia. Zaoberáme sa tiež výstavou domových aj priemyselných ...

píla Obrataň - výroba drevených obalových materiálov, paliet - výroba stavebného reziva.

Projekčné a stavebné práce: -stavby na kľúč -tepelné izolovanie fúkanou izoláciou -projektovanie vrátane vybavenia.

Zámočnícke a obrábacie práce. Výroba oceľových konštrukcií. Zváranie plastů- obrábanie Ohýbanie, rezanie plastov i ocele,. Sústruženie Frézovanie strihanie ocele a plechu. Vráta, brány, schodiská, regály, ponky, pracovné stoly, plechové skrine, vozíky, oplotenie, digestory na mieru. Materiál-nerez, čierna oceľ.

činnosť: - truhlářství predaj: - dřevomateriál - preglejky - dosky - palubovky ... atď.

činnosť: - montáž sadrokartónu - minerálne podhľady, tepelné a akustické izolácie - votavů - murárske práce

služby: - murárske práce - montáž sadrokartónu - tepelná izolácia - kamenné koberce

Predaj, montáž, realizácia: - komíny, komínové systémy EKO - komínové Vloží - krby, kachle

Výroba, služby: -přípravné práce pre stavby (búracie práce, výstavba kanalizácií a vodovodu, odvodnenie pozemkov, terénne úpravy .....) -autodoprava vozidlami nad 7, 5t.

truhlářství: - výroba nábytku (kuchyne, vstavané skrine, kancelárie, detské izby) - stavebné konštrukcie (podlahy, schodiská, interiérové a vstupné dvere, garážové státie, pergoly)