Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Veľkoobchod, predaj: -voda -kúrenie -plyn. Predaj: -sanitárna keramika (vane, umývadlá, WC) -obklady, dlažba -batérie -sporáky -radiátory -kotle (plynové), bojlery.

Služby: -údržba ciest -zimná služba -dopravné značenie vodorovné, zvislé.

Sídlo firmy: Brno. Meranie a regulácia: - dodávka vody - dodávka tepla. Montáž, inštalácia: - merače - ventily. Odčítanie a rozúčtovanie: - teplo, voda. Elektroinštalácia: - silnoprúd - slaboprúd - výroba rozvádzačov NN. Vykurovanie a vzduchotechnika.

Výroba, predaj, montáž, servis: -plastové okná nový 5-komorový 70mm okenný systém Gealan -dvere profily Gealan domové vchodové dvere posuvné dvere všetky tvary a veľkosti vrátane návrhu -parapety -vnútorné parapety jednoduchá montáž bez potreby špeciálnych nástrojov -vonkajšie Al ohýbané Ponuka ...

Veľkoobchod: -elektroinštalačný materiál káble silové, oznamovacie, dátové, šnúry, nehorľavé, samozhášacie, špeciálne drôty a lanká, bužírky, spojky -svetelné zdroje úsporné zdroje halogénové, špeciálne, žiarovky, žiarivkové trubice, autožiarovky tlmivky, predradníky -svietidlá interiérové pre bytové inštalácie, interiérové pre kancelárske a ...

Kováčske a zámočnícke práce, výroba konštrukcií, zábradlí, plotov, brán s pohonom aj bez. Výroba konských prekážok a bytových a nebytových a darčekových doplnkov. Výroba kovaných komponentov pre kováčov, zámočníkov a domácich majstrov.

Predaj, maloobchod: -koberce metráž -behúne -kusové koberce -PVC* -doplnky, garniže -laminátové podlahy.

Predaj: - potreby pre domácich majstrov - domáce potreby - záhradnícke potreby.by - vymaľovanie, tapetovanie -poradenský a informačný servis. Zákaznícka linka: 841111135

Maloobchod, dovoz: -náhradné diely na osobné a nákladné vozidlá -pneumatiky -náhradné diely pre motocykle, tuning, dielenskú chémiu -náradie pre vybavenie pracovísk.