Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstvo. Stolárske práce.

Bohumír Nix sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku a vchodových dverí z masívu a predáva špaletové a euro okná a dvere.

ISO 9001: 2000 Výroba: -špeciálny spojovacie prvky -strojársky výroba. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovacie materiál.

Predaj reziva. V sortimente nájdete trámy, fošne, laty a dosky. Vyrábam škriabané čapy, půlkuláky, prebierky a tvarového vyvetvovania.

Spoločnosť RK - stavby s.r.o. sa zameriava na vykonávanie stavieb a ich zmien, zatepľovanie fasád a na murárske práce.

Ľubomír Pinter sa zameriava na zateplenie fasád, rekonštrukcie bytových jadier a na ďalšie murárske práce.

Spoločnosť Zdeněk Toman - Drezo je výrobná a obchodná spoločnosť zaoberajúca sa výrobou paliet, výrobou nábytku, porezom dreva a predajom palivového dreva. Zaoberáme sa porezom ihličnatej a listnatej guľatiny, zhruba v množstve 5000 m3 ročne. Vyrobené rezivo následne spracovávame asi zo 70% na výrobu paliet, ostatné je použité na výrobu ...

Mgr. Bohumír Šaroun sa zameriava na zámočníctvo, výrobu plotov, bránok, schodísk a zábradlí z rôznych druhov materiálov.

Umelecké kováčstvo. Kováčska výroba. Remeselnícke spracovanie výrobkov zo železa, nerezovej ocele, mosadze a medi. Výroba: - brány, ploty, zábradlia - dverové aj okenné kovanie, pánty, kľučky, mreže - vývesné štíty, nápisy a čísla - osvetľovacie telesá, lampy a svietniky - krbové príslušenstvo - kozubové zásteny, dvierka, náradie a ...

Predaj stavebného materiálu a tovaru.

Strechy: - klampiarske, pokrývačské a tesárske práce. Strešná izolácia, zateplenie striech penovým polystyrénom a nadkrokvovou izoláciou. Nátery striech. Montáž strešných okien.

Výroba, predaj: -interiérové dvere otočné a posuvné -jednokřídlé a dvojkrídlové prevedenie -Dvere s hladkým i profilovaným povrchom -Dvere s povrchovou úpravou HPL, CPL, kašírovacie fólie -Dvere striekané akrylátovou farbou -Dvere s nástrekom PUR a RAL -vchodové dvere do bytu -Dvere protipožiarne -Dvere bezpečnostné -zárubně -tvaroviek.

služby: - revízie, skúšky - plynové zariadenia - dodávky, záručný aj pozáručný servis, oprava - plynové spotrebiče, kotly MORA, DESTILA, COSMOGAS, Aeromax, THERMONA, PROTHERM, QUANTUM, DAKON, JOHN WOOD, FERROLI, THERMONA, VIADRUS práca: - inštalatérske, kúrenárske vodoinštalácie, kúrenie, vnútorné rozvody plynu, ...

Výroba, predaj: -kúpeľňové štúdio -kuchynské štúdio -kuchyňa na mieru -3D návhry -vstavané skrine Predaj: -kúpeľňového vybavenia -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchynská linka vrátane spotrebičov -rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.

Komplexné služby v oblasti stavebníctva poskytuje firma ECOSAFE Construction, s.r.o. z Jihlavy, ktorá sa zameriava na pozemné, inžinierske a dopravné stavby pre štátny sektor, malé a veľké firmy, ale aj súkromné osoby.

Stolárstvo Šlajs sa zameriava na zákazkovú výrobu vstavaných skríň, kuchynských liniek, postelí, schodísk a mnoho ďalšieho. Na svoju výrobu využíva CNC stroje.

Sadrokartonárske práce. Zaistí montáž a úpravy podkrovia, priečok, podhľadov. Vykonávame tepelné a zvukové izolácie. Montujeme minerálne podhľady.

Výroba, práca: -truhlárstvo, stolárska -kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok -detský nábytok.

Stavebná firma. Stavebné práce, montáže sadrokartónu, zatepľovanie budov a stavby na kľúč.

Rezanie a hranovanie drevotriesky presne na mieru - laminované drevotrieskové dosky: - kompletné posuvné dvere pre vstavané skrine, vodiace koľajnice, štetiny a ďalšie vybavenie pre vlastnoručnú výrobu vstavanej skrine.

Truhlářství Přibyl & Bukvaj Výroba: -nábytok -Dvere, okná -okenice -podlahy, schody.

Výroba: -zakázková nábytok -kuchyňské linky, obývacie steny -komody, spálňa a skrine -Dvere, okná, schody, podlahy, obloženie stien a stropov a PC stoly -vybavení interiérov reštaurácií, obchodov a kancelárií.

Výroba, predaj: -podlahy -drevená okná -schodiště -terasy -fasády.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Lom. Ťažba, spracovanie kameňa: -štěrkodrť, štrk -dlažební kocky -odseky od kociek -prírodné dlažby -haklíky, štiepané hranoly -lomový kameň pre soklové murivo -krajník cestné -prvky záhradnej architektúry -pamětní kameň -prvky záhradnej architektúry. Služby, práce: -autodoprava IVECO EUROCARGO ML 90E17, nosnosť 4, 8 t, LIAZ ...