Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

truhlářství: - výroba nábytku (kuchyne, vstavané skrine, kancelárie, detské izby) - stavebné konštrukcie (podlahy, schodiská, interiérové a vstupné dvere, garážové státie, pergoly)

Stolárstvo, podlahárstvo Kuchyne na mieru Nábytok na mieru

Veľkoobchod, maloobchod, služby: orientovaná -montáž -poradenstvo -doprava. Dvere vchodové: -Masívne -palubkové -Euro -oceľové ai. Špeciálne dvere: -protipožární -atypické -bezpečnostné -oceľové -kouřotěsné -Posuvné -s protihlukovú úpravou -vnútorné masívne -laminátové ai. okná: -drevená zdvojená a ...

Investorsko inžinierska činnosť: -Komplexné činnosť pri príprave -realizace stavieb vrátane výberových konaní. Uzatváranie zmlúv o dielo a technickom dozoru pri realizácii.

Zemné práce: -přípravné práce pre stavby -terénní úpravy -výkopové práce, výkopy -hloubení rýh inžinierskych sietí -dovoz pieskov, štrkov a kameňa -odvoz sute a iného materiálu -bourací práca s hydraulickým kladivom -zemina (odvoz zeminy a jej uloženie) -odvoz a uloženie komunálneho odpadu. služby: -odklízení snehu.

Montáž, práce, dodávka: -foukaná tepelná izolácia CLIMATIZER PLUS -sádrokartonové systémy KNAUF, RIGIPS -střešní okná VELUX, PRIMA FENESTRA -Minerálne podhľady ROCKFON, OWA -půdní schodisko WIPPRO -fasádní obklady VINYL SIDING, COLOROC -kompletné dodávky podkrovných stavieb.

Naša spoločnosť TOMI stavebniny sa špecializuje na dodávku a predaj stavebných materiálov pre stavbu a zatepľovanie budov, betónových dlažieb a betónových prvkov pre terénne úpravy a betónové prefabrikáty. Betónové prvky BETON BROŽ si môžete pozrieť v našej výstavnej ploche, ktorá je najväčšou na Vysočine. V našom sortimente máme tiež veľký výber ...

-Automatizované spracovanie dát, digitalizácia Projektová činnosť vo výstavbe

-Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe

Vodoinstalatérství, kúrenárstvo -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej činnosti -Provozování kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Poskytovanie technických služieb -Výroba ...

Výroba: -obkladačské práce -obklady kúpeľní, kuchýň dlažba na terasách, balkónoch a iných vonkajších priestoroch -obklady schodísk - rovných aj točitýchobklady fasád.

Inštalačné práce: - vodo, topo, plyn.

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - domáce telefóny - počítačové siete - elektroinštalačné práce.

práca: - obkladačské - montáž obkladov - pokládka dlažby - rekonštrukcia kúpelní, bytových jadier.

práca: - zatepľovanie fasád, domov - umývanie fasád vysokotlakovým čistiacim zariadením.

služby: -zastřešení bazénov, terás, kryty na bazén.

služby: - rozpočty, cenové analýzy stavieb.

Dodávky, inštalácia, montáž, opravy: -sdělovací zariadenie -telefonní ústredne -kamerové systémy -počítačové siete, káblové rozvody.

Sme Jihlavská stavebná firma založená v roku 2008 pôsobiaca prevažne Vysočine. Našou prácou je komplexný stavebná činnosť. Zameriavame sa na: Revitalizácia panelových a bytových domov, zateplenie fasád Výstavbu rodinných domov, realizáciu občianskych a priemyselných stavieb Kovovýrobu a stavebné zámočníctvo Výrobou kontajnerov pre ...

Kovovýroba, montáž: - kovová schodisko, zábradlia - kovové ploty, brány - prístrešky.