Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Inštalatér, inštalatérstvo. Voda, kúrenie, plyn, kanalizácia, tepelné čerpadlá, solárne systémy, projektová dokumetácia. Všetky práce vykonávame vrátane dodaného materiálu. Našou samozrejmosťou sú komplexné služby od cenovej ponuky, vyhotovenie projektu, uzavretie zmluvy o dielo, dokončenie diela so zaistením servisných a revíznych technikov ...

Kontajnerová preprava - do 5ton - prenájom kontajnerov - povrchové úpravy, výkopové práce - základové dosky - naloženie, prevoz, zloženie stavebného materiálu/sute.

Výroba, montáž: Galvanické linky: -plne automatické linky, poloautomatické -ručné / mechanizované, špeciálne pokovovacie zariadenia -vizualizácia a voľné programy. Čistiarne odpadových vôd: -kompletné zneškodňovacie stanice (prietočné, odstavné) -deemulgačná stanica -membránové separácie -dávkovacie a prípravné jednotky ...

Stolárska dielňa - ručná výroba nábytku, dekorácií, bytových doplnkov, vybavenie pre interiér aj exteriér. Vytvárame aj kompletné riešenia interiérov od návrhu až po realizáciu. Vykonávame okrem iného gravírovanie, rezanie a značenie laserom. Vyrábame nábytok, dekorácie, vybavenie barov a reštaurácií.

Ponúkame komplexné služby v obore stavebníctva. Zaoberáme sa predajom, výmenou a montážou nielen okien, ale aj zimných záhrad, garážových brán a ďalších. Vykonávame rekonštrukcie domov, RD na kľúč a to nielen v okolí Dačíc, Třebíča, Znojma, Jemnice, Želetava, Jihlavy či Fintice, ale takmer po celej Vysočine a Juhočeskom kraji. montáž: ...

Výroba, predaj: -materiály na výrobu nožov -oceľ na čepele -čepele drevo, ostatné kovy -parožie -nože -meče -údržba rukovätí -kováčska plynová vyheň.

Výroba: - vysekávacie nože pre obuvnícky a automobilový priemysel.

vodoinštalácie, plynoinštalácie, vodoinštalačné práce a kúrenárske práce pre oblasť Trebišov a Velké Meziříčí realizujte spoločnosť Siget & ŠÁRKA s.r.o. Ďalšie našu významnú úlohu zastáva partnerstvo s RWE a spoločnosťou QUANTUM a.s. ako ďalším významným distribútorom plynárenskej siete. Od roku 2014 máme možnosť pre zákazníkov RWE uzatvárať ...

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinštalačný - montáž solárne systémy

Elektroinštalačný materiál: -zásuvkové kombinácie -rozvádzače -priemyselné zásuvky a vidlice -gumové zásuvky, vidlice, predlžky -hydraulické náradie -elektromery -vačkové spínače -poistkové odpínače -káblové vývodky -rozvodnice a inštalačné krabice -svorkovnica Produkty: Zákazkové zásuvkové kombinácie, domové rozvodnice zapojené, ...

Stavebníctvo. Stavebná firma. Stavebné práce.

Služby: -vodoinštalatérske práce -kúrenárske práce -plynoinštalačná práca -vonkajšie rozvody nízko aj stredotlakové pre plyn -kanalizačné prípojky -plastové plynovody -vonkajšie plynové prípojky. Dodávka a montáž: -sanitárna keramika -kotle -bojlery, ohrievače vody -vodovodné batérie.

Montáž, dodávka: -tepelné izolácie technologických zariadení -kotolne, výmenníky -parovody, bežné potrubné rozvody -vzduchotechnika a klimatizácia -tepelné izolácie budov a priemyselných objektov -chladové izolácie -akustické opatrenia -štúdia -sadrokartón -pôdne vstavby -podhľady -akustické steny.

Spoločnosť realizuje revízie rôznych el. zariadenia, inštalácia verejného osvetlenia, ale aj dodávku a montáž čerpadiel, vrátane solárnych systémov.

Realizácia stavieb, projektovanie, inžinierska činnosť. Obchod so stavebnými výrobkami. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstránenie. Projektová činnosť vo výstavbe. Obchodná činnosť.

Práca, montáž, opravy, údržba, revízie: -elektroinstalační -Elektrické zariadenie -Poskytovanie technických služieb k ochrane majetku a osôb, zabezpečenie objektov -kompletné elektroinštalácie vr. bleskozvodu, uzemnenie -Káblová rozvody NN, domové prípojky, verejné osvetlenie -zajistit slaboprúdové rozvody pre počítačové siete, štruktúrovanú ...

Predaj: - ázijský tovar - mramor - dlažba, obklady - žula - dlažba, obklady - parapety - schody - kuchynské dosky - ručná výroba - čadič - dlažba, obklady - dlažobné kocky - sochy - vázy - solitery - akváriové kamene.

Ponúkame nízkoenergetické infračervené vykurovacie systémy a infrasauny - infrakúrenie, infravykurovanie, nástenné vykurovacie obrazy a infrasauny vrátane všetkého príslušenstva, bezplatného návrhu a montáže.

Služby - projekčné práce Stavebná firma - rodinné domy na kľúč - priemyselné stavby - rekonštrukcia objektov

Služby: - inžinierska geodézia - kataster nehnuteľností, geometrické plány, vytyčovanie - mapovanie - zameriavanie stavieb - špeciálne geodézie

Firma fabry floors s.r..o. stavia základové dosky pre rodinné domy v Jihlave a okolí. Práce zahŕňajú výstavbu základov. pokládkov rozvodov, zaliatie betónom. Základové dosky sú stavané z kvalitných materiálov, s odovzdaním do týždňa. Firma má dlhoročné skúsenosti v obore.

Výroba a predaj plotov Poplastované a pozinkované ploty a pletivo z nášho obchodu využijete pre rodinné domy, záhrady, pozemky, pracoviská aj obchodné alebo zabezpečené objekty.