Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstva. Výroba, predaj: -kuchyně -Kancelária -Kúpeľňa -interiéry -masiv výroba.

Práca stolárske-výroba: -nábytok, dvere. Montáž: -drevostavby.

Výroba, práca: -truhlárstvo, stolárska -kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok -detský nábytok.

Tesárstvo Malý sa zaoberá podlahárstvom, tesárstvom, pokrývačstvom a stolárstvom. Podlahy zaistia interiérové aj exteriérové, v rámci tesárstva sa postará o strešné trámy, altány a prístrešky av oblasti stolárstva dokáže vyrobiť napríklad záhradný nábytok, postele a stolíky.

Projekčné práce. Plynoinštalácia, propánové hospodárstvo, kúrenie, vodoinštalácia, kanalizácia, vonkajšie kanalizácie, vodovody a STL plynovody. Zhotovenie rozpočtov. Vybavenie nutných vyjadrení od správcov sietí pre stavebné konanie.

služby: - projektovanie, projekcia elektrických zariadení zemné práce tel .: 604 319 538

Stolárstva. Výroba: -kuchyně -Vstavaný skrine -Kancelária -ložnice.

Montáže v obore vodoinštalácie, kúrenie, zámočníctvo a montáže stabilného hasiaceho zariadenia

Pavel Tesař sa stará o moderné elektroinštalácie, ktoré umožňujú zhasnúť celú domácnosť jedným odchodovým tlačidlom, môžete tak prepojiť osvetlenie, zásuvkové okruhy, tienenie a vykurovanie.

Architektonická a projekčná kancelária v Třebíči. Zabezpečenie štúdie pozemných stavieb, konzultačná činnosť a poradenstvo, projekty energeticky úsporných budov a pod. Inžiniering, stavebno-technický dozor stavieb a ďalšie služby.

Chcete si nechať postaviť nový dom alebo rekonštruovať Váš starý od skutočných stavebných profesionálov? Spoločnosť VLASTAV s.r.o. ponúka všetky stavebné a murárske práce na kľúč v Jihlave a okolí. Špecializujeme sa na stavby a rekonštrukcie rodinných domov, chalúp, chát, bytov, zateplenie fasád polystyrénom a vatou, stavby pódií a rámp. Obklad ...

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plynmi Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Vodoinstalatérství, kúrenárstvo

Zámočníctvo, montáž konštrukcií, stavebné práce

Práca stavebná: -občianske a bytové stavby -priemyselné stavby -inžinierske stavby -rekonštrukcia -stavby na kľúč vrátane kompletnej inžinierskej činnosti.

práca: -zámečnické -novostavby, rekonštrukcia z celého spektra pozemných stavieb -VZT, vzduchotechnika -realizace stavieb.

Zámočnícka výroba: -plotové dielce -vrata krídlové aj posuvné, vybavené elektropohony s DO, brány -mříže-klasické aj kované prevedenie -regály-predajné i skladové-možná kombinácia s drevom -zimní záhrady a skleníky -zakázková výroba. Stavebno - zámočnícke práce: -oceľové schodisko - točité aj rovné, kombinácia kov, drevo, ...

Stavebná firma. Stavebné práce, montáže sadrokartónu, zatepľovanie budov a stavby na kľúč.

Rezanie a hranovanie drevotriesky presne na mieru - laminované drevotrieskové dosky: - kompletné posuvné dvere pre vstavané skrine, vodiace koľajnice, štetiny a ďalšie vybavenie pre vlastnoručnú výrobu vstavanej skrine.

Truhlářství Přibyl & Bukvaj Výroba: -nábytok -Dvere, okná -okenice -podlahy, schody.

Predaj a zastúpenie značiek Bosch, Metabo, Narex, Karcher, Nilfisk a ďalších. Profesionálne náradie a čistiaca technika

Naša firma má so sídlom v Golčove Jeníkove v okrese Havlíčkův Brod má dlhoročné skúsenosti v oblasti zemných a výkopových prác. Ďalej sa zaoberáme aj vykonávaním zemných pretlakov a pretlakov pod cestami a komunikáciami na účely vedenia inžinierskych sietí. Pretlaky vykonávame v priemere od 70 mm do 2 020 mm a do vzdialenosti 15-20 ...

Výroba: -zakázková nábytok -kuchyňské linky, obývacie steny -komody, spálňa a skrine -Dvere, okná, schody, podlahy, obloženie stien a stropov a PC stoly -vybavení interiérov reštaurácií, obchodov a kancelárií.

služby: -izoláciu striech -protiradonové -kompletné sanácie panelových budov, panelová budova, napr. sanácie balkónov, lodžií, striech -hydroizolace, strechy, záhradné jazierka, jazierko, balkóny, terasy, terasa, balkóny, balkóny -izoláciu proti radónu -Základový izolácia proti vlhkosti -špeciálny ...