Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

KAMNÁRSTVO JPK s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu kachľových pecí a interiérových aj exteriérových krbov. Ďalšími činnosťami spoločnosti je kominárstvo a zámočníctvo.

Výroba, zákazková výroba, predaj: -truhlárska -plávajúce podlahy -nábytok -okná -dvere.

Stolárstvo: -truhlárske práce -výroba nábytku -kuchyne, spálne, izby -interiéry, exteriéry. -vozíky pre bernské salašnícke psy

Jaroslav Dvořák prevádzkuje stolárstvo a zameriava sa na zákazkovú výrobu vstavaných či sektorových skríň a šatní.

Vyroba: -okno, eurookná, špaletové okná, plastové okná - profily Deceunick -kuchyňa, kuchynská linka podľa priania zákazníka -vstavané skrine na mieru -drevené schodisko -masívne dvere. Výroba kuchýň od objednávky po montáž. Servis okien.

Stolárske práce. Výroba, predaj a montáž: -drevené obklady a podlahy -euro okná -špaletové okná -dvere -drevené schody.

Výroba, predaj: -interiérové dvere otočné a posuvné -jednokřídlé a dvojkrídlové prevedenie -Dvere s hladkým i profilovaným povrchom -Dvere s povrchovou úpravou HPL, CPL, kašírovacie fólie -Dvere striekané akrylátovou farbou -Dvere s nástrekom PUR a RAL -vchodové dvere do bytu -Dvere protipožiarne -Dvere bezpečnostné -zárubně -tvaroviek.

Výroba: -posilňovacie stroje, zariadenia (prevedenie podľa priania zákazníka) -činky, závažia Zámočnícke práce: -ploty -dvere -brány -garážové vráta -mreže -schodisko -jednoduché oceľové konštrukcie -vypracovanie návrhu výrobku -pracovanie výkresovej dokumentácie -povrchová úprava podľa priania. Stolárstvo: - kuchynské linky - ...

Firma zaoberajúca sa výrobou z dreva. Tesárstvo, stolárstvo. Výroba - záhradný nábytok.

BONSAP s.r.o. prevádzkuje stolárstvo a podlahárstvo. Zameriava sa na výrobu nábytku, realizáciu podláh a prevádzkuje bazár.

Stolárstvo. Stolárske práce. Výroba: - interiérový nábytok: - obývacie izby - spálňa - detské izby - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - kuchynský nábytok, kuchyne, jedálenské stoličky, stoly, príborníky - kancelársky nábytok Čalúnnické práce.

Murárstvo. Stolárstvo, stolárske práce. Pokrývačstvo, pokrývačské práce. Tesárstvo, tesárske práce. Tepelné izolácie, zatepľovanie fasády. Realizácia, výstavba: -murované domy, montované domy.

Stolárstvo: -truhlárska výroba -kuchynský nábytok -spálňa, obývacie izby -dvere, schody -hračky.

Výroba, predaj: -nábytok -jedálene, kuchyne -záhradný nábytok -predaj drevených brikiet -montáž suchých stavieb -reklamné predmety. Rezbárstvo.

Václav Novák prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava predovšetkým na výrobu dverí, zárubní, líšt, mriežok a bytových doplnkov.

Zákazková výroba: - schodisko - interiérové dvere - vstavané skrine - vybavenie kancelárií a predajní. - nábytok.

Služby, práce: - hodinový manžel - murárske - obkladačské - stolárske - podlahárske - povrchová úprava a zváranie kovov

Stolárske výrobky, výroba: -vstavané skrine -kuchynské linky -kancelársky nábytok -postele z masívu -obývacie steny -kúpeľňový nábytok -bytové doplnky, police, odkladacie steny, schodnice, garniže, stoličky, lavice, botníky, drevené obklady -pergoly -garážové státie. Materiál: -prírodné (masív), buk, dub -umelý MDF, KRONOSPAN, dyhovaná ...

Stolárstvo, sklenárstvo. Výroba - drevené dvere, okná - nábytok - kuchyňa - schodisko.

Josef Havránek sa zaoberá výrobou drevených madiel, držiakov a zábradlím na steny alebo schodiská z jedného kusu dreva, taktiež prevádzkuje e-shop.

Stolárske práce nábytok, kuchyne, kancelárie, schodiská, obývacie a detské izby, spálne Výroba - kuchyňa stolárske práce Výroba - kancelársky nábytok (stolárske práce) Výroba - spálňa - detské a obývacie izby (stolárske práce) Výroba - schody (stolárske práce)

Miloslav Janoušek prevádzkuje stolárstvo a tesárstvo, zameriava sa na výrobu preliezačiek, prvkov pre deti, pergol a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo. Vykonávam renovácie, reštaurovanie a tvorbu nového nábytku z lamina i masívu, kuchynskej linky, vstavanej skrine, postele, dvere, zárubne vrátane montáže.

Hľadáte stavebnú firmu? Potrebujete rekonštruovať či využiť obkladačské alebo murárske práce? Obráťte sa na nás! Firma sa zaoberá stavebnými prácami - murárske práce, obkladanie, dlažby, montáže sadrokartónov, ale súčasťou dodávok sú aj elektroinštalácie, inštalatérske, kúrenárske, zámočnícke, obkladačské a klampiarske práce podľa potreby ...