Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Aleš Vrátny sa zameriava na stolárske práce, zákazkovú výrobu nábytku do všetkých miestností domácnosti a na výrobu a montáž eurookien.

Stolárske práce Výroba - športové potreby Výroba - drevené schodisko (lomené, točité, vretenové)

Dodávka - strešná konštrukcia Stolárstvo Tepelné izolácie striech Murárske práce

Vladimír Bednář prevádzkuje stolárstvo, kde sa zameriava na výrobu nábytku do spální, obývacích a detských izieb, kuchýň, reštaurácií a mnoho ďalšieho.

Kompletná stavebná činnosť - drevostavby - - stolárstvovýroba - nábytok - vstavané skrine - kuchyňa - schodisko - debnenie Stolárska výroba - kuchyňa Stolárska výroba - nábytok - vstavané skrine Stolárska výroba - debnenie pre základy obrábacích strojov Stolárska ...

Radek Hladík sa zameriava na stolárstvo, zákazkovú výrobu nábytku do spální, detských a obývacích izieb, kuchynských liniek a mnoho ďalšieho.

Vykonáva - drevostavby Stolárska výroba na zákazku masív, lamino Výroba - vstavané skrine (masív, lamino)

Činnosť: - stolárstvo - stolárstvo - podlahárstvo.

Výroba, montáž: -kuchynské linky, obývačky, skrine... -lamino, masív, dyha Výroba: -nábytok na zákazku lamino -masív, dyha -okná, dvere vchodové a vnútorné masív, dyha.

Výroba: -sériová aj zákazková -kuchynské linky -detské a študentské izby -spálňa -nábytkové zostavy pre kancelárie, domovy dôchodcov, hotely, materské i základné školy, školské družiny -predsieňové a kúpeľňové steny -záhradný nábytok -altány, pergoly -drevený kusový nábytok -stoly pod počítače. Všetko podľa ...

Stolárstvo: -truhlárske, tesárske práce -výroba nábytku. Prevádzkareň: Veľká Losenice 233/55

Výroba nábytku: -kuchyňa na zákazku -od návrhu po montáž -široký výber dvierok -masív, lamino, foliované MDF -odsávače - vstavané, komínové -drezy - nerezové, syntetické, granitové.

Výroba: -drevárska -nábytok na zákazku -obloženie -dvere -stolový nábytok -výroba atypického nábytku a zariadenia -kuchynské linky -schodisko

Stolárstvo. Práca: -truhlárske. výroba: - dvere, okná, nábytok, postele, zábradlia, obklady ale aj doplnky.

Výroba: -kuchýň -nábytku -vstavaných skríň z lamina, dyhy a masívu -vybavenie kancelárií a predajní

Výrobky, činnosti: -nábytok z lamina -nábytok na zákazku -stolár.

Stavebno stolárske práce. Montáž: - okná a dvere.

Radek Frey prevádzkuje stolárstvo a zameriava sa na zákazkovú výrobu nábytku z lamina.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - nábytok.

Kovovýroba: -zákazková aj sériová výroba zámočníckeho charakteru: - (konštrukcia menšieho rozsahu), výrobky z nerezu - pekárne, kuchyne pečné plechy- hliník, Fe, nerez. Drevovýroba: - výroba stavebného stolárstva-okná, dvere, altány, pergoly, lavičky, oplotenie, vráta, obloženie, sauny, záhradný nábytok… Elektrovýroba : - montáže ...

Výroba: - kancelársky nábytok - jedálenské a reštauračné stoly - skrine - kuchyňa - postele - kancelárske stoličky.

Dušan Fiala prevádzkuje stolárstvo a zameriava sa na návrh a zákazkovú výrobu kuchynských liniek, dverí, nábytku, schodov, pergol a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - zariadenie reštaurácií - kuchyňa - repliky okien.