Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Distribučné sklad: -polystyrénové obklady -sádrokartony -potreba pre maliarov -farba, laky.

elektroinštalačné práce - elektromontáže - silnoprúdové a slaboprúdové inštalácie - montáže hromozvodov, zabezpečovacích, kamerových a prístupových systémov.

Požičovňa: - lešenie - stavebné stroje.

Zaoberáme sa bytovou a nebytovou výstavbou a tiež rekonštrukciami stavieb. Svojim zákazníkom môžem ponúknuť širokú škálu stavebných prác. Vykonávame výstavbou rodinných domov na kľúč, nadstavby, prístavby a tiež prestavby a rekonštrukcie. Rovnako poskytujeme služby v oblasti nebytovej a priemyselnej výstavby a realizujeme sadrokartonárske ...

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: -všetky murovacie a sypké materiály -cihly, bloky, sadrokartóny, cement, vápno, omietkové zmesi -Porotherm, Heluz, POROTHERM, vápno, cement, -stropy, nosníky, preklady -Dvere, okná, brány, strešné okná -izoláciu tepelné a hydroizolácie, fasádne a zeteplovací systém -polystyren, minerálna sklená vata, pásy ...

Montáže, demontáže a prenájom lešenia. To všetko zaistí firma Jakub Marek. Naša firma má dlhoročné skúsenosti v odbore montáží, demontáží a prenájmu lešenia. Pracujeme so systémami rámového fasádneho lešenia SPRINT. Montujeme modulové systémy CUPLOK, ktoré sú optimálnym riešením pre zložité priestorové konštrukcie pracovných alebo ...

Zámočnícke a kováčske práce (oplotenia, schody, brány), stavebné a kamenárske práce (kolárny, zámková dlažba), výrobu industriálneho nábytku na mieru podľa priania zákazníka.

Pokrývačstvo, tesárstvo Klampiarstvo a oprava karosérií

Výroba: -rozvaděče nízkeho napätia NN -svítidla -oceľové nosníky, stojany pre solárne panely. montáže skeletonu

činnosť: - sanácia betónových stavieb - antikorózna ochrana betónových konštrukcií - antikorózna ochrana oceľových konštrukcií - injektáže - stavba rodinných domov na kľúč - inžinierska činnosť v stavebníctve.

Umývanie okien (skiel, svetlíkov, výloh) inštalovanie reklamných bannerov opravy-nátery striech a železných konštrukcií priemyselné čistenie (haly, továrne, konštrukcia) upratovanie snehu (strechy, odstránenie cencúľov) čistenie odkvapov (opravy, natieranie) tlakové umývanie (fasády, betónové konštrukcie ) rizikové výrub stromov (výchovný rez, ...

Firma Roman Holemý poskytuje svojim zákazníkom širokú škálu služieb v oblasti stavebníctva. Vykonávame všetky stavebné práce, podkrovné vstavby a tiež hrubé stavby a montujeme sadrokartónové priečky. Sme Vám k dispozícii aj v prípade, že plánujete rekonštrukciu kúpeľne či bytového jadra. Venujeme sa tiež pokládke obkladov a dlažieb, ...

Spoločnosť VOLTÍK elektro, s.r.o. z Veľkého Meziříčí inštaluje a zaisťuje projekcie, videotelefóny, prístupové, kamerové, protipožiarne a zabezpečovacie systémy, štruktúrované kabeláže a silnoprúdové elektroinštalácie.

Práca: -staviteľstvo -izolácia striech (komplet) -zateplenie obvodového a vnútorného plášťa (panelové aj rodinné domy) -kamenické práce -kompletná montáž hál (subdodávkou) -balkónové zostavy (prefabrikované aj oceľové závesné systémy) -dodávka okrasných záhrad a jazierok.

maloobchod: -nářadí -kompresory, vzduchové rozvody -kotevní technika, brusivo -klíče, momentové kľúče, momentový kľúč -ručné náradie -Zváracie techniku, potreby pre zváranie -silikony, miešacie metly -spojovacie materiál -pneumatické náradie -žebříky -pilové kotúče -frézy -boxy na náradie -vybavení dielní.

predaj: -střešní a odkvapové systémy.

služby: -povrchová úpravy oceľových konštrukcií, strojov, -nátěrové systémy podláh, -zastoupení firiem J.SIGEL & SOHN, GEHOLIT + WIEMERHOLIT -dovoz, distribúcia, poradenstvo a servis materiálov pre povrchové úpravy.

DATEL ELEKTRO s.r.o. so sídlom v Novom Veselí realizuje priemyselné automatizácie, merania, regulácie, inteligentné domy, budovy, výroba rozvádzačov, revízie pre rôzne elektrozariadenia, ale aj softvér pre aplikácie.

služby: - výroba dverí, zárubní na mieru - atypická výroba

Jaroslav Krul, ktorý sa zameriava na stolárstvo a podlahárstvo, sa špecializuje na výrobu vchodových dverí, okien a zimných záhrad.

Oblasťami pôsobenia Jaroslava Vostala sú pokrývačstvo, tesárstvo, stolárstvo a podlahárstvo.

Jiří Strakerle sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a vyrába nábytok na mieru, knižnice a kancelárske vybavenie.

Jiří Vašíček prevádzkuje stolárstvo, podlahárstvo a zameriava sa na výrobu kuchynských liniek, skríň, šatní, vybavenie kancelárií a mnoho ďalšieho.

Pavel Mahel sa zameriava na stolárstvo a podlahárstvo. Vyrába dvere, okná, postele, skrine a mnoho ďalšieho.

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Chov domácich a zoologických zvierat a poskytovanie súvisiacich služieb -Výroba drobných výrobkov z dreva Stolárstvo, podlahárstvo