Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Projektovanie, výroba, dodávka a montáž kompletných oceľových hál vrátane opláštenia či spodnej stavby. Návrh, projekcia, výroba a montáž: - priemyselných hál - výrobných hál - skladových hál - administratívnych budov - poľnohospodárskych stavieb - oceľových konštrukcií - kompletná aj čiastočné rekonštrukcie opláštenie hál a striech - ...

Vybavenie kúpeľní a občianskych stavieb: -sanitární keramika -obklady a dlažby -stavebné chémia -list -vany a sprchové kúty -radiátory -vodovodní batérie -koupelnový nábytok -koupelnové doplnky -kuchyňské drezy -podomítkové moduly -potrubí.

predaj: -střešní parotesné a difúzna fólia. -HDPE fólie -LDPE fólie -PVC fólie -nopové fólie -střešní fólie -termoreflexní fólie -geotextilie -tepelné izolácie.

Kúpeľne, obklady, dlažby, vodoinštalačné materiál. Veľkoobchod.

Výroba, predaj: -nábytkové kovanie, servis pre stolárov, výrobca nábytku, reťazca s potrebami pre domácich majstrov, architektov. -závěsy -výsuvy -zásuvky -osvetlenie -tvaroviek -závěsy pre drevené i sklenené dvere -výsuvy, plnovýsuvy a mechanický nábytkové cylindrické zámky a vložky, elektronické zámky, bezdotykové -kolečka, klzáky ...

truhlářství: - Kuchyňa - Obývacie izby - Detské izby - Vstavané skrine a šatne - Spálňa - Písmomaliarstvo

Výroba, dodávka, predaj a montáž: - eurookná, drevené okná - vchodové dvere. Dodávka, predaj, montáž: - plastové okná a dvere - žalúzie - siete proti hmyzu - parapety.

Výroba: - nábytok na zákazku a bytové doplnky -kuchyně, vstavané skrine, postele, dvere - materiál masívne drevo, lamino, dyha Dodávka: - vstavané spotrebiče všetkých značiek - matrac, lamelové rošty.

činnosť: - výškové práce - starostlivosť o stromy - revízia OOPP - elektromontáže - elektroinštalácie, opravy, revízie - elektronické zabezpečovacie a kamerové systémy - LED Osvetlenie úsporné zdroje - hromozvody podľa ČSN 62305 - protipožiarne upchávky HILTI - zváranie, konštrukcia - inšpekčná kamera - prehliadky ...

Dodávky izolačné materiály: -polyethylenové fólie pre izolácie spodných stavieb (pivnice, základovej dosky, balkóny, terasy a bazénov) -potravinové k polyethylenovým fóliám -tvarovaný HDPE fólie -velkoplošné HDPE fólie dovážané z EÚ -PVC fólie pre spodnú stavbu -PVC fólie pre izolácie striech -PVC fólie pre izolácie balkónov, terás ...

Stavebné práce: - rodinných domov a rekonštrukcie - občianska vybavenosť - priemyselné, administratívne objekty - chodníky, parkoviská - zateplenie budov Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčovanie hraníc pozemkov a pod.

Spoločnosť František Zalaba s.r.o. sa zameriava na káble pre extrémne požiadavky, obrábanie, zvarencov, metalurgiu, hydraulické valce a náhradné diely.

Sme maliari a natierači: - vnútorná výmaľba - vonkajšie náter - pre byty, rodinné domy, kancelárie - a pre nebytové priestory, školy, výrobné haly a priemyselné objekty - nátěr- kovové konštrukcie, drevo, betón, fasády, strechy, ploty alebo zábradlia - špeciálne izolačné, protiplesňové a protipožiarne nátery.

Geodetické práce: - inžinierska geodézia - zameranie a spracovanie polohopisu - inžinierske siete, potrubia a ďalšie.

Výroba náradia: - skrutkovače, račne - nástrčné kľúče - momentové náradie - gumové paličky - náradie na strojové skrutkovanie

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia a vzduchotechnika - realizácia na kľúč - klimatizácie pre: - rodinné domy, byty, kancelárie, obchody, školy, reštaurácie, kuchyne, galérie a občianska vybavenosť. - pôsobenie po celej SR.

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Špecializovaný maloobchod -Veľkoobchod -reklamná a propagačná činnosť

technické služby - stredisko dopravy, preprava veľkoobjemovými kontajnermi - stredisko odpadov, zberný dvor - stavebné práce, výstavba rodinných domov - údržba zelene, parkové úpravy - prevádzka chránené dielne.

geodetická kancelária - geodetické práce - inžinierska geodézia - pozemkové úpravy - vyhotovenie geometrických plánov.

Stavebná činnosť - realizácia a rekonštrukcia stavieb - drevostavby - pokrývačské práce - klampiarske práce - hydroizolácia - zateplenie.

činnosť - elektromontážne práce - elektroinštalácie bytov, domov, dielní, výrobných priestorov i obchodov.

Slavomír Mokrý sa zameriava na stavbu domov a garáží, vykonáva obklady, dlažbu, obrubníky a omietky a rekonštruuje domy a byty.

Stavebná činnosť - murárske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - rodinné domy na kľúč.

kovovýroba - kovoobrábanie - zámočnícke práce.

Stavebná činnosť - zatepľovanie budov - tepelnej izolácie fasád - rekonštrukcie bytov a bytových jadier - murárske práce - votavů - klampiarske a pokrývačské práce.