Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj a montáž: - tepelná technika - ventily - armatúry - vykurovanie - zdravotechnika

Jan Kroupa zo Žďáru nad Sázavou sa špecializuje na oblasť ekonomiky, oceňovanie nehnuteľností a projektovú činnosť vo výstavbe.

Ponúka: -zameranie stavieb, pozemkov -zameranie večného bremena -vytýčenie stavieb, hraníc pozemkov -podklady pre projekt -zameranie inžinierskych sietí (plyn, voda, kanalizácia).

Výroba: -tvarovaného, farebného hutníckeho umeleckého skla / vázy, misy, taniere, lampy, ťažidlá, zvieratá, objekty/

Ing. Martin Šolc sa špecializuje na oblasti týkajúce sa stavebného dozoru, inžinierskych služieb, BOZP a spracovania preukazu energetickej náročnosti budov.

Projekcia, dodávka a montáž: -výpočet tepelných strát -hydraulický výpočet -výmenníkové stanice -hydraulické vyváženie vykurovacích sústav -regulácia a meranie tepla -ústredné vykurovanie -plynové kotly -prípojky a rozvody plynu vrátane propánu -stlačený vzduch, kyslík a ostatné technické plyny -vodoinštalácia -vnútorná ...

Služby: -montáže, revízia : -eklektrických rozvodov RD, bytoch, firmách, bleskozvodov, oznamovacích a počítačových sietí, káblových televízií, zváranie optických vlákien

Práca, služby: - maliarske - natieračské - výškové - maliar, natierač

Výroba, predaj: -stavebné rezivo obdĺžnikového prierezu do dĺžky 12m -fošne, laty, dosky, šírkovo triedené dosky -ošetrené rezivo pre obalový materiál -porez guľatiny a sušenie reziva v mzde -výroba atypických paliet.

Predaj primárnych batérií, akumulátorov, žiaroviek, svietidiel, svietidiel, zapaľovačov, predlžovacích káblov, inštalačného materiálu. Predaj elektrospotrebičov a výpočtovej techniky.

Ing. Libor Zedník sa zameriava na projektovú činnosť vo výstavbe, zakladaní stavieb, ich zmeny a odstraňovaní. Medzi vykonávané činnosti sa radí aj zemné práce.

Petr Bouda poskytuje kompletné vodoinštalatérske, kúrenárske a plynárske práce. Vodoinštalatérstvo: - montáže, opravy, rekonštrukcie a údržba vodoinštalačných zariadení - montáže rozvodov (oceľ, plast, meď) - zariaďovacie predmety (sanita) - odpady vrátane prípojok. Kúrenárstvo: - montáže, opravy, údržba vykurovacích sústav - podlahové ...

Rekonštrukcia, prestavby: - bytové jadrá, kúpeľne - od vybúranie po kompletizácii Kúpeľne na kľúč Stavebné práce Sadrokartónové, minerálne podhľady Rozvody vody, odpadu

Stavebná firma, činnosť: - celková rekonštrukcia na kľúč - fasády a ich tepelná izolácia - podkrovné vstavby a montáže sadrokartónu - kazetové podhľady - maľba firemných log na fasády domov - pergoly, altánky a rôzne posedenia - strechy na kľúč (krovy, krytiny, klampiarske prvky) - izolácia – (základové dosky, strechy, záhradné ...

stolárske práce čalúnnické práce zákazková výroba - kuchynský nábytok zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok z masívu a laminátu - nábytok (spálňa, obývacia izby, vstavané skrine, ...)

Výroba: -oceľové konštrukcie do hmotnosti 5 ton -špeciálne palety/kontajnery/pre automobilový priemysel -stavebné oceľové konštrukcie -nerezové zábradlie -góly, brány, stĺpiky, plotové polia -nerezové kryty komínov -snehové zábrany -požičovňa osobných vozidiel a nákladných prívesov -nákladná autodoprava -všetko podľa priania ...

Práca -zámočnícke -vykonanie všetkých zámočníckych prác -záhradné altány a pergoly -kované brány -bezpečnostné dvere, mreže, zámky, systémy generálneho kľúča -autorizované stredisko MUL-T-LOCK -predaj spojovacieho materiálu -kontrola triedenia. - pálenie plechov laserom

Projektová (projekcia) a architektonická činnosť vo výstavbe. Riešenie náročných atypických rodinných domov s individuálnym prístupom ku každému klientovi.

Výroba: -diamantové a CBN nástroje s galvanickou niklovou väzbou -diamantové kotúče, píly, pilníky, brúsky, diamantové nástroje pre kompozitné materiály. Renovujeme opotrebované diamantové a CBN nástroje.

Sadrokartónové konštrukcie. Zameriavame sa na montáž sadrokartónov, minerálnych, akustických podhľadov, priečok, zateplenie fasád, tepelné, protihlukové izolácie, požiarne odolné konštrukcie s doložením certifikátov, strešné okná, svetlovody, podlahy, dvere, prevetrávané fasádne systémy. Sme v zozname dodávateľov nová zelená ...

Radim Zástera pracuje v oblastiach nástrojárstva, zámočníctva, kovovýroba a zaisťuje aj predaj a montáž tieniacej techniky.

Preukazy energetickej náročnosti budov. Energetický audit. Projektová dokumentácia ekologických budov.

Spoločnosť KB pre-Stav, s.r.o. sa zameriava na realizáciu, zmeny a odstraňovanie stavieb, prevádzkuje nákladnú motorovú dopravu do 3.5 t. a špecializuje sa aj na projektovú činnosť pri výstavbe.

Dodávka, predaj, montáž: -vykurovacie patróny -elektrické vykurovacie telesá, vykurovacie teleso -elektrické ohrevy vrátane regulácie teploty -keramické, sľudové dosky -vykurovacie telesá rúrkové, s kovovým plášťom.

Jiří Loub z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na prepravu sypkých materiálov, lomového kameňa a asfaltových zmesí a žeriavnícke práce.