Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba, realizácia, montáž: - sklenené dvere - sklenené steny, zábradlia - sklenené sprchové kúty.

Vykonávame všetky stavebné práce so zameraním na malé, stredné aj veľké zákazky. Staviame rodinné domy, hrubé stavby aj stavby na kľúč. Vykonávame rekonštrukcie starších domov, zateplenie obvodových a stropných častí, tepelnú izoláciu.

Stanislav Sedlák zo Žďáru nad Sázavou sa zameriava na maľby rôznych priestorov, nátery konštrukcií, podláh a fasád a lakovanie dverí, zárubní a radiátorov.

Naša projekčná kancelária sa zameriava na návrhy vodohospodárskych a pozemných stavieb. Zabezpečujeme tiež inžiniersku činnosť (stavebné povolenie, technický a autorský dozor, kolaudácia stavieb a pod.) a veľkoformátovú tlač. Radi pomôžeme aj Vám.

Jiří Kartous sa špecializuje na geodetické práce. Vykonáva zameranie účelových máp, inžinierskych sietí, vytýčenie vlastníckych hraníc, geometrické plány a mnoho ďalšieho.

Činnosť: - obkladač - obkladačské práce - rekonštrukcia kúpeľní

Spoločnosť JS Montáže, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na predaj drevených, hliníkových a plastových okien.

Činnosť: - elektroinštalácia - elektromontáže - montáž elektronických zabezpečovacích systémov

Činnosť, služby: - zámočnícke práce - drobnejšie elektroinštalácie - pripojenie spotrebičov umývačky, práčky Oprava, servis: - drobné spotrebiče - sporáky - umývačky - chladničky - čerpadlá, bojlery, elektrokotly

Práca, remeslo: - vodoinštalácia - kúrenár - plynoinštalácia - realizácia a rekonštrukcia kúpeľní - rozvody centrálneho vysávania - čistenie kanalizácie

Developerský projekt. Výstavba bytov, byty, bývanie v novej lokalite Klafar: -bytový dom -nárožný mestský dom s 25 bytovými jednotkami a 6 nebytovými jednotkami - komerčnými -3x nadzemné podlažie (v nároží 4) a 1x podzemné podlažie s parkovacími plochami -pôdorysne má tvar písmena L a jeho nárožná časť je umiestnená na križovatke ulíc Libická ...

Sklenárske práce: -sklá ornamentné, reflexné, zrkadlové, nepriehľadné (špión), protipožiarne, žiaruvzdorné, bezpečnostné (proti prerazeniu, vlámaniu s atestom, nepriestrelné), polykarbonát, plexisklá -rezanie, vŕtanie, brúsenie hrán -zasklievanie okien, dverí a výkladov (jednoduché aj izolačné sklo) -zasklievanie okien a dverí zo širokého ...

JSP Interiér s.r.o. sa zameriava na stavbu obchodov na kľúč, zákazkovú výrobu nábytku, montáž a inštaláciu, návrh a realizáciu osvetlenia a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Ramila Drevovýroba, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na výrobu dverí, okien, kuchýň, nábytku a verand.

Ladislav Gloser poskytuje zámočnícke, zváračské a montážne práce. Pracuje s rôznymi materiálmi ako sú napríklad oceľ, nerez a plast.

Murárstvo, murárske práce - rekonštrukcia a prestavby - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - základové dosky.

Miroslav Stupka sa špecializuje na výstavbu a rekonštrukciu domov, chatiek, garáží. Poradí si aj so zateplením, obkladačskými prácami a pokladaním vonkajšej dlažby.

Kovovýroba, zámočníctvo. Výroba - pracovné stoly - polohovacie stoly - zariadenie pracovísk - výroba skriňových vstavieb do úžitkových vozidiel - kovové konštrukcie - zábradlie - jednoduché stroje, vrátane ich servisu a opráv.

Martin Trojan sa zameriava na murárske práce, robí rekonštrukcie bytov a kúpeľní, ďalej na sadrokartonárstvo, kúrenárstvo a inštalatérstvo.

Luboš Mahel zo Žďáru nad Sázavou sa zameriava na činnosti týkajúce sa zámočníctva, montáží a opráv tvárniacich a hydraulických strojov.

Martin Kadlčík sa špecializuje na kominárstvo. Vykonáva čistenie spalinových ciest a kontrolu spotrebičov na tuhé palivá, opravuje staré komíny a zameriava sa aj na vložkovanie a frézovanie.

Zámočnícke práce. Výroba: - kovové, liatinové a betónové lavičky, stoly - záhradný nábytok - odpadové koše - pieskovisko.

Výroba a predaj textilných a gumových autokobercov-uni a typové do všetkých áut aj na mieru, špecializácia pri tuningových kobercoch, detské koberce, koberčeky s potlačami zvierat, dekoratívne predložky, schodiskové koberce. Veľký výber materiálov, farieb, druhov.

Výroba, predaj, montáž : - systém výroby eurookien DOMINO - eurookná - dvere: - vchodové - balkónové - posuvné - HS portály Bezrámové - panoramatické okná a dvere.