Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba, zákazková výroba, konštrukcia a predaj: -špeciálne aj štandardné tvrdokovové rotačné nástroje -špeciálne vŕtacie nástroje stupňové, tvarové, viacfazetkové -vrtáky, tvarované vrtáky -rozmerov a dĺžok podľa výkresovej dokumentácie -výhrubníky, výstružníky, záhlbníky aj špeciálne prevedenie -navrtávačky -stopkové frézy aj atypické ...

Služby: -sadovnícke úpravy -krajinárske úpravy -údržba zelene -automatické závlahové systémy ihrísk, záhrad a parkov -pestovanie-športové trávniky -zakladanie-záhrady a nová zeleň -projekcia-futbalové ihriská, záhrady a zeleň -výstavba-futbalové ihriská -presné vyrovnávanie, systém LASER GRADER športové plochy -spracovanie pôdy ...

Rastlinná výroba: -pestovanie poľnohospodárskych plodín. Živočíšna výroba. Vykonávame: -stavebné práce -zámočnícke práce -stavebná výroba.

Výroba, montáž: -oceľových okien, dverí (systém JANSEN) -oceľové protipožiarne uzávery (systém JANSEN, požiarna odolnosť EW, EI a S) -oceľové konštrukcie, mostné zábradlie -ostatné oceľové konštrukcie (balkóny, ploty atď.) Povrchová úprava polyuretánovými práškovými farbami KOMAXIT alebo žiarové zinkovanie. Dodávka poštových ...

Maloobchod, predaj, montáž: -okná, dvere -garážové vráta -WPC podlahy -parapety -žalúzie

Antonín Zacha sa sústredí na kováčske práce, výrobu brán, plotov a kovaných výrobkov.

Bohumil Kročil pracuje v odbore zámočníctva. Práca súvisí s technickou dokumentáciou, výrobou, montážou a opravami zámočníckych prvkov.

Predaj: -strešné krytiny -plech pozink, titánzinok, meď, lakovaný -odvodňovacie prvky. Stavebniny.

Kamil Černý sa zameriava na servis a montáž plynových a kondenzačných kotlov a montáž kaskádovej kotolne.

Miešacie centrum. Práca, služby: -maliarske, maliarstvo, maľby, sanácie -byty, administratívne i výrobné priestory -lazúrovanie, dekoratívne plastické maľby rôznych štruktúr na steny a stropy v interiéroch aj exteriéroch -viacfarebné nástreky -vysokotlakové striekanie systémom airless -nástreky a nátery striech -protipožiarne ...

Práca: -stavebné -nátery, opravy fasád -pokrývačské -zatepľovanie stavieb -dlažby, obklady. Aktuálny kontakt nedohľadaný.

Práca: - murárske - sadrokatonárske - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie fasád - pokládka zámkovej dlažby

Spoločnosť ELECTRIC INSTALLATION COMPANY, s.r.o. z Veľkého Meziříčí sa zameriava na revízie elektrických zariadení, montáže a opravy.

Stavebná a obchodná spoločnosť. Výstavba: - rodinné domy - priemyselné objekty - zatepľovanie objektov - rekonštrukcia budov.

Činnosť: - odhady cien nehnuteľností - znalecké posudky nehnuteľností - inžinierska činnosť - projekčná činnosť.

Služby: - poradenstvo v oblasti dotácií

Montáž: -plastové okná a dvere - REHAU -drevené okná a dvere - EURO -interiérové dvere - SAPELI -vnútorné a vonkajšie parapety -žalúzie, siete proti hmyzu.

Predmetom činnosti spoločnosti MICROTECH CZ s.r.o. zo Žďáru nad Sázavou sú slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie a elektrická zabezpečovacia signalizácia.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj vybavenia kúpeľní: -vodovodné batérie -zdravotná keramika -invalidný kúpeľňový program -dávkovače mydiel -kúpeľňové doplnky, predložky -kúpeľňový nábytok -zrkadlá -vykurovacie rebríky -osušovače rúk -keramické dlažby a obklady -protišmyková dlažba -lepidlá -škárovacej hmoty -lišty ...

Predaj prírodného a umelého kameňa: - prírodný kameň: - pieskovec, vápenec, bridlica, žula, mramor, andezit, opuka, porfýr, gneis, onix - umelý kameň: - pieskovec, bridlica, travertín, skala, čiapka.

Predaj, maloobchod, miešanie: -farby -laky.

Činnosť: - tvorba stavebných rozpočtov - rozpočtovanie stavieb.

Jakub Kastner sa špecializuje na práce vo výškach a pod voľnou hĺbkou, medzi poskytované činnosti sa radí prehliadky strešných plášťov, stavba lanových dráh, výrub stromov a mnoho ďalšieho.

Činnosť: - projekčná, konzultačná činnosť v oblasti dopravnej infraštruktúry - spracovanie dopravno - inžinierskych štúdií.

Predaj, rozvoz: - uhlie - brikety - piesok, štrk - mulčovacia kôra - okruhliaky. Práca: - zemné.