Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Josef Čermák z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na klampiarske a pokrývačské práce. Postará sa o výmenu strešnej krytiny, čistenie a mnoho ďalšieho.

stavby: -dvouplášťové strechy na panelové domy -půdní vstavby a nadstavby na panelové domy -stavby na kľúč -komíny. práca: -tesařské, murárske, klampiarske, pokrývačské -střechy -hydroizolace -drevená šindeľ-historické a reprezentatívne objekty -výškovo nátery a montáže konštrukcií pomocou horolezeckej techniky -bourání: komíny, ...

Práca, služby: -návrh a optimalizácia nízkoenergetických a energeticky pasívnych stavieb -průkazy energetickej hospodárnosti budov -Energetická a tepelno-technické vyhodnotenie stavieb -PROJEKTY stavieb -Navrhovanie (projekcia) pasívnych domov.

Rámovanie. Sklenárstvo. Ponuka sklenárskych prác.

Poskytujeme kompletný geodetický a poradenský servis. Geodetické práce. Inžinierska geodézia. Pozemkové úpravy.

Ing. Jaromír Špaček sa zameriava na výrobu a montáž stropov a železobetónových stropných panelov. Stropné panely vyrába podľa dokumentácie alebo zamerania.

Hlavné činnosti firmy sa zameriava na izolácie, strechy. Ponúkame murárske, klampiarske, pokrývačské práce. Montáže strešných okien. Stavby a opravy strešných plášťov klasických aj atypických typov striech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, manzardová strecha a pod. Krovy, väzby, oplechovanie atiky, odkvapový systém, odkvapnica, ...

Ponúkame výrobu a montáž oceľových konštrukcií a hál. Montované haly, oceľové konštrukcie. Zámočníctvo.

Práca: -kašírovanie plastových a hliníkových profilov Výroba: -plastové palubovky -plotové profily.

Dovoz, predaj, výkup, výkupy protiúčtom: -úžitkové a nákladné automobily, ťahače -pracovné stroje -náhradné diely -návesy, značky Gras, oceľové sklopné návesy, hliníkové sklopné návesy -návesy značky Kassbohrer, Broshuis -prívesy, špeciály osvedčenej značky, ktoré odoberáme od značkových dílerov z krajín západnej Európy -valník, sklápač, ...

Jaroslav Gregor zo Žďáru nad Sázavou sa zameriava na výškové práce, umývanie, nátery, opravy a montáže striech a ďalšie činnosti.

Výroba, montáž: - konštrukčné drevostavby - zrubové, zrubové stavby - reštauračné stavby - murované stavby - rekonštrukcia - okná, dvere, vráta - schody, podlahy, zábradlia - kuchyňa, nábytok - reštauračný nábytok - fasádne systémy.

Spoločnosť DOMICO CZ, spol. s r.o. sa zameriava na predaj strešných a fasádnych systémov: - veľkoplošné strechy a pohľadové fasády - strechy Element s krycími lamelami Domitec - fasádne plášte Planem a Štruktúr - strešné plášte GSB Domitec - stenové "C" kazety

Stavebná firma Šoukal Služby: -v oblasti stavebníctva -stavby, rekonštrukcie a demolácie stavieb.

Predaj, veľkoobchod: -elektrointalačný materiál -káble, vodiče, nehorľavé káble, dátové, koaxiálne a telefónne káble, zásuvky, vypínače, ističe, prúdové chrániče, zvodiče, motorové spúšťače, stýkače, nulovacie mostíky, radové svorky, svorkovnice, prepojovacie hrebene, poistky, patrón spodky, odpínače, vačkové prepínače, elektromery, rozvádzače, ...

Henrich Padalík sa zameriava na rámovanie a paspartovanie obrazov, grafiky, fotografií, puzzle, papyrusov, výšiviek a mnoho ďalšieho.

Domové inštalatérske práce: - vodoinštalatérske práce: - rozvody vody a domových odpadov - montáže vane, sprchovacích kútov, umývadiel, WC, batérií, elektrických bojlerov - pripojenie práčok a umývačiek - kúrenárske práce. Oprava, servis, montáže: - ručné pumpy pre studne alebo vrty.

Vŕtané studne: -vyhľadávanie vodného zdroja -vrty pre tepelné čerpadlá.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Predaj prírodného a umelého kameňa, štrku a piesku. Prevádzkareň: Karlov 1119; 594 01 Veľké Meziříčí

Projekcia, projektová činnosť: - teplovzdušné vykurovanie nízkoenergetických budov a solárneho ohrevu.

Výroba, dodávka, predaj a opravy: - náhradné diely, všetky komponenty pre komunálne vozidlá značiek AGM, Variant, Alficar, Magma, Multicar. Zákazková zámočnícka výroba, zámočníctvo. CNC obrábanie.

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce. Obkladačské práce, pokládka dlažby Rekonštrukcia komunikácií. Odvodňovacie systémy.

Prípravné práce pre stavby. Prípravné stavebné práce. Ručné výkopové práce. Zámočníctvo, zámočnícke práce.

Stavebná firma. Realizácia, výstavba: - občianske stavby - priemyselné stavby. Rekonštrukcia, prestavby: - rodinné domy - byty. Výstavba či rekonštrukcia inžinierskych sietí. Demolačné práce, demolácie.