Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

-Veľkoobchod a maloobchod Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na ...

práca: -malířské -natěračské -nástřiky priemyselných objektov -náter fasád -písmomalířství (reklamné nápisy do fasády) -na všetky práce kalkulácie zadarmo

práca: -malířské -natěračské -nástřik, tekuté tapety, tapety -celoplošné stierkovanie (bezprašné) -dekorativní maľby.

murárstvo Pokrývači, tesárstvo -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce izolatérstvo Maliarstvo, lakýrnictví, natieračstvo

Mgr. Bohumír Šaroun sa zameriava na zámočníctvo, výrobu plotov, bránok, schodísk a zábradlí z rôznych druhov materiálov.

Leoš Vašek prevádzkuje e-shop s náradím, stavebnou mechanizáciou a produktmi týkajúcimi sa železiarstva napríklad zámkami, kovaním a reťazami.

Elektroinštalačné práce - revízia elektroinštalácií Revízia - bleskozvody

Plynárenské práce Kúrenárske práce Vodoinštalačná práca

Dodávka - káblové súbory TYCO ELECTRONIC pre silnoprúdové siete

Lakovnícke práce - natieračské práce strechy, fasády Maliarske práce

Opravy - domáce elektrospotrebiče Elektroinštalačné práce Opravy - akumulačné kachle Opravy - ručné náradie NAREX

František Pospíšil vykonáva natieračské a maliarske práce budov, bytov, škôlok. Vykonáva nátery radiátorov, okien a brán a odstraňuje tapety a staré maľby.

Revízia elektro - elektroinštalácia Montáž - bleskozvody

Martin Laštůvka prevádzkuje stavebnú firmu so zameraním na stavby a rekonštrukcie domov, obkladačské a sadrokartonárske práce a zateplenie fasád.

Montáž - elektronické zabezpečovacie zariadenie Revízia a servis - elektrické zariadenie - silnoprúdové rozvody

Michal Studený sa špecializuje na izoláciu a nátery šikmých a rovných striech.

Medzi činnosti Milana Coufala sa radí montáž sadrokartónu, inštalácia atypických podhľadov a svetelných rámp a návrh a montáž požiarnych sádrokartónových systémov.

Zatepľovacie fasády Sadrokartóny Obklady a dlažby Stavebná činnosť - rodinné domčeky na kľúč Krby

Eduard Konopásek sa zameriava na elektroinštalačné práce a bleskozvody, montáž zabezpečovacích a kamerových systémov a mnoho ďalšieho.

Zdeněk Gregor sa zameriava na zemné a výkopové práce. Rekonštruuje vodné toky, opravuje lesné cesty, poradí si s domovými prípojkami, odvozom zeminy a mnoho ďalšieho.

Dodávka a montáž - tieniaca technika ROLUX, BEMATECH Vodoinštalácia

Dovoz, dodávka, predaj - izolácia z ovčej vlny - výhradný dovozca rakúskej firmy ISOLENA

Klampiarske práce Pokrývačské práce - strechy na kľúč Montáž - strešné okná