Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Kovo Forest, s.r.o. sa zameriava na povrchovú úpravu kovov, obrábanie a výrobu nástrojov a železiarskych výrobkov.

Ladislav Hladík sa zameriava na montáže a opravy vodoinštalácií a sanity, inštaláciu vodomerov, montáže a servis tepelných rozvodov a predáva tepelné čerpadlá, kotly a klimatizácie.

-Výroba paliet a obalovej techniky. -Čalúnnictvo Stolárstvo, podlahárstvo

Ladislav Puškáš sa špecializuje na murárske a obkladačské práce a postará sa o rekonštrukciu kúpeľní a bytových jadier.

Ladislav Navrátil sa zameriava na plynárske, kúrenárske a vodoinštalatérske práce, predáva s tým súvisiaci materiál a plastové a gumené výrobky.

Libor Bureš sa špecializuje na maliarske a natieračské práce.

Libor Souček prevádzkuje stavebnú firmu zameriavajúcu sa stavbu domov, výkopové práce, izolácie, obklady, omietky, montáž okien a mnoho ďalšieho.

Lubomír Krejčí sa zameriava na servis, montáž potrubia, kúrenárske a plynárske práce.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Luboš Kadlec sa zameriava na murárske práce, montáž sadrokartónu, zatepľovanie domov, výrobu drevených schodísk a dverí, obklady, dlažby a plávajúce podlahy.

Lukáš Kotík sa špecializuje na zabezpečovacie a kamerové systémy, rozvody a na montáž elektrických zariadení.

Marek Čížek sa zameriava na oblasti týkajúce sa montáží, revízií a opráv elektroinštalácie, bleskozvodov a rozvádzačov.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí Izolatérstvo Hostinská činnosť -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických ...

Mikom, s.r.o. sa zameriava na vykonávanie stavieb a ich zmien a projektovú činnosť v stavebníctve.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Milan Jansa sa špecializuje na protipožiarne nátery a maliarske a natieračské práce.

Milan Rašovský sa zameriava na prepravu nadmerných nákladov, stavebné a výkopové práce a prevádzkuje požičovňu stavebnej techniky.

Milan Vrbka sa špecializuje na murárske práce, poskytuje služby pre poľnohospodárstvo a záhradníctvo a poradí si aj s činnosťami týkajúcimi sa izolatérstva.

Milan Smolík sa špecializuje na kúrenárske, vodoinštalatérske práce, montáž kotlov, rekonštrukcie kúpeľní a na oblasti týkajúce sa inštalácií plynu.

Miloslav Tuček sa špecializuje na zemné a výkopové práce, terénne úpravy a poskytuje služby na zber prostredníctvom vlastných kombajnov.