Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Geologické práce - posudky pre výstavbu rodinných domov - geologické prieskumy na stavebné účely - inžinierskogeologické prieskumy pre výstavbu rodinných domov - geologické dozory na stavbách - hydrogeologické práce.

Vodo topo plyn - plynoinštalačná práca - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce. Dodávka, montáž, servis - plynové kotly.

Činnosť: - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - vykonávanie inžinierskych a dopravných stavieb

Projekčná kancelária: - projekcia stavieb - návrhy interiérov - urbanizmus

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -vykurovacie a ohrievacie zariadenia -zariadenia pre veľkokuchyne

Tesárske a pokrývačské práce - výroba a stavba krovov - rekonštrukcia krovov a striech - opravy zrubových a hrazdených stavieb - pergoly.

Služby: -záhradná architektúra -návrhy záhrad -realizácia projektov -predaj náradia zn.Fiskars

Rekonštrukcia domov a bytov - maliarske a natieračské práce - výškové práce - opravy a zateplenie striech - klampiarske práce - elektroinštalačná práca.

Projekcia: - pozemné stavby - rodinné domy - bytové domy

Stolárske práce. Výroba: -kuchyňa -kúpeľne -kancelársky nábytok -obývacie steny -vstavané skrine -spálňa -detské izby

Služby: - inštalácia, montáž, projekcia a revízia elektroinštalácie a bleskozvodov.

Služby: - pneuservis - požičovňa prívesy - požičovňa montážna plošina - zemné práce - kontajnerová doprava

Inštalácia, revízia, opravy - zabezpečovacia technika. Inštalácia spoločných antén a satelitov. Elektroinštalačné práce - revízia - elektromontáže silnoprúdu. Meranie a regulácia tepla.

Územné plánovanie, architektúra, pozemné staviteľstvo - projektovej dokumentácie stavieb - architektonické štúdie a návrhy stavieb a interiérov.

Výstavba, predaj: - bazény - príslušenstvo

Služby: - bezpečnostná agentúra - upratovacie služby - správa a údržba budov - elektroinštalácia

Stavebná činnosť, výstavba: - pozemné stavby - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - zemné a výkopové práce

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia - revitalizácia

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia

Výstavba, služby: - inžinierske siete - kanalizácia - vodovodné prípojky - čistenie a kamerová inšpekcia kanalizácie Výroba: - plastové šachty, nádrže Odvoz stavebného odpadu (štrk, betón, piesok) a sute Dodávka výmenníkovej stanice tepla.