Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku

Predajňa, eshop, servis a požičovňa náradia. Ponúkame elektrické ručné náradie, vŕtačky, brúsky, kladivá, skrutkovače aj píly. Záhradná technika. Nájdete u nás kosačky, snehové frézy, krovinorezy a plotostrihy. Predaj a požičiavanie stavebnej techniky.

Služby: - zámočnícke práce - olovárske práce. Výroba: - bazény - bazénové zastrešenie - plastové nádrže (septiky).

Izolačné a zatepľovacie práce Zatepľovanie striech Tepelné a vodotesné izolácie striech - tvrdá polyuretánová pena - izolácia proti vlhkosti - izolácia podkrovia nástrekom mäkkej polyuretánovej peny (PUR SOFT). Izolácia tankov a nádrží Možnosť využitia dotácie Zelená úsporám.

Inštalácia: - zabezpečenie byty, prevádzky. Elektroinštalačné práce: - elektrozariadenia. Revízia: - bleskozvody - elektrozariadenia.

Hodinový manžel - maliarske práce - drobné murárske práce - inštalatérske práce

Služby: - geodetické, zememeračské práce - komplexné pozemkové úpravy.

Dodávka a montáž, plastových, drevených, a hliníkových okien a dverí. Stavebné práce, zatepľovanie budov. Zasklievanie balkónov (lodžií).

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Poskytovanie technických služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Veľkoobchod a maloobchod -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Poskytovanie ...

Výroba interiérového nábytku a nábytkových dvierok: - kuchynské linky - detské izby - vstavané skrine - kancelárie

Architektonická, inžinierska a projekčná činnosť.

Sklenárske práce, rámovanie, predaj polykarbonátov, plexiskla, sprchové kúty, kalenie skla.

Vykonávanie pozemných stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Bytová výstavba Technický dozor. Zemné práce. Projektová činnosť: -novostavby -rekonštrukcia -prístavby.

strojné omietanie, samonivelačné betóny (anhydrit), zatepľovanie budov.

Práca: -pokrývačské -klampiarske -tesárske

Vodoinštalatérske, kúrenárske práce Inštalácia a servis: - kotly ATMOS, BENEKOV Rekonštrukcia: - kúpeľne Kanalizácia

Činnosť: - renovácia dvere, zárubne, schodisko - pokládka podláh - renovácia vstavaných skríň a dvierok. Predaj, montáž: - kuchynských dvierok - dverové kovanie - vnútorné parapety.

Murárstvo-stavba RD na kľúč, obkladačské práce, zatepľovanie fasád

Predaj stolárskeho materiálu, stavebné rezivo, peletky, drevené brikety, železničné podvaly. Dubové rezivo