Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Zámočnícke a klampiarske práce. Výroba - zábradlia, ploty - vráta - ozdobné kovanie. Stavebné práce a rekonštrukcia domov.

Výkup: -automobilových katalyzátorov Práca: -vodoinštalačný -elektrikárske -pokrývačské -upratovacie práce -úprava a údržba trávnatých plôch a zelene

Práca: -chemické čistenie vykurovacích rozvodov, výmenníkov, ústredných kúrení aj teplovodných a chladiacich okruhov

Práca: - výkopové práce - terénne úpravy - pokládka dlažby

Stolárstvo. Zákazková výroba: - nábytok

Práca: - pokrývačské, tesárske - sadrokartonárske Výstavba: - drevostavby rodinných domov

Zámočnícka výroba: - vjazdové brány - plotové dielce - stojany - prístrešky - vráta, garážové vráta - predokenné rolety

Predaj: - rekuperačné jednotky a teplovzdušné kotly s rekuperáciou

Stolárske práce. Výroba: -nábytok na mieru -kuchyňa -spálňa -detský nábytok -skrine -altány -pergoly -zimné záhrady

Veľkoobchod, predaj: - ploché a stavebné sklo.

Kompletná rekonštrukcia striech, vrátane príslušenstva. Vykonávame: - kompletná rekonštrukcia striech - pokládka všetkých strešných krytín - montáž klampiarskych prvkov. Práca: - tesárske - pokrývačské - klampiarske.

Maloobchod, predaj: - vodo-topo-plyn - vodoinštalatérske potreby a materiál - kúrenárske potreby a materiál - plynárske potreby a materiál - železiarstvo.

Služby: - realitná činnosť, - inžinierska a projekčná činnosť, - správa nehnuteľností, - elektromontážne práce, - zatepľovanie objektov.

Práca: - klampiarske - pokrývačské - tesárske

Rekonštrukcia domov a bytov. Elektroinštalácia, elektromontážne práce. Obkladačské práce.

Vodo topo plyn - plynoinštalačná práca - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce.

Bazár: - stavebné stroje - nákladné automobily.

Stavebná firma, stavebné práce: - stavby rodinných domov, - rekonštrukcia objektov, pôvodné vstavby, - kamenné murivo, - rekonštrukcia bytových jadier, - zateplenie fasád, fasády, - zámkové dlažby, - keramické obklady a dlažby, - maliarske práce.

Projekčná a inžinierska kancelária - projekty oceľových konštrukcií - stavebný a autorský dozor. Stavebná činnosť - dodávka stavieb.

Práca, služby: -výškové práce -rekonštrukcia bytových, priemyselných i prevádzkových budov -rekonštrukcia striech všetkých druhov krytín -rekonštrukcia podkrovných priestorov -sadrokatónové priečky, obklady, podhľady a protipožiarne konštrukcie -zateplenie a rekonštrukcia fasád objektov -stavby RD na kľúč

Stolárstvo. Zákazková výroba - pergoly - altány - kuchyňa na mieru - kancelársky nábytok - okná, dvere.