Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výškové a zámočnícke práce - výškové práce horolezeckou technikou - zváračské práce.

Práca: - rekonštrukcia kúpeľní

Maloobchod, montáž: - sadrokartón - tepelné, zvukové izolácie - minerálne podhľady - dvere, zárubne - parapety

Výroba, kovovýroba, kovoobrábanie: - potrubné rozvody - tlakové nádoby - jednoúčelové stroje - oceľové konštrukcie

Služby: - projektové práce v stavebníctve - technický dozor investora - inžinierska činnosť - realitná činnosť

Predaj, e-shop, oprava, servis, požičovňa: - zváracia technika - náradie

Služby: - dodávka technologických celkov a zariadení na čistenie a úpravu vôd - výstavba nových ČOV formou „na kľúč“ - rekonštrukcia a intenzifikácia existujúcich ČOV - dodávky riadiacich systémov pre technológie čistenia a úpravy vôd - optimalizácia prevádzky čistiarní komunálnych a priemyselných odpadových vôd - štúdie a návrhy technológií ...

Distribúcia, e-shop, montáž - konopná izolácia - ľanová izolácia - izolácia z ovčej vlny.

Stavebné práce - maliarske a lakovnícke práce - pokládka kobercov a drevených podláh - upratovacie práce - murárske práce - rekonštrukcia bytových jadier.

Montáž: - meranie a regulácia Výroba: - rozvádzače

Služby: - projekčné činnosti v rámci úpravní pitnej vody - zastupovanie technologických firiem na zahraničných trhoch

Montáž - zabezpečovacie systémy vrátane pripojenia k PCO pultom - kamerové systémy - požiarne systémy vrátane pripojenia k PCO pultom - fotovoltaické elektrárne - domové telefóny - videotelefóny - anténne rozvody. Elektromontážne práce.

Údržba a realizácia záhrad. Pestovanie a predaj okrasných rastlín. Stavebná činnosť - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia domov.

Dodávka, montáž: - bezpečnostné a protipožiarne dvere - zabezpečovacie systémy - mreže nožnicové - predokenné rolety - bezpečnostné zámky - bezpečnostné, solárne (protislnečné) a tepelnoizolačné fólie - horizontálne a vertikálne žalúzie - markízy - garážové brány.

Predaj - elektro materiál pre elektrikárov - vypínače, zásuvky, osvetlenie - káble, chrániče.

Podlahárstvo. Pokládka - plávajúce, laminátové, drevené a vinylové podlahy - PVC, linoleum - koberce. Renovácia drevených parkiet.

Služby: - výroba, oprava, servis kotla, kontajnery, zásobníky, vykurovacie telesá - montáž, oprava, servis plynové zariadenia - vodoinštalatérske, kúrenárske práce - opravy a revízie tlakových nádob - zámočnícke a sústružnícke práce Výroba: - kovové schodiská, zábradlia - pojazdové brány

Naše služby: - komplexné dodávky stavieb vrátane dodávok technológií. Stavba, výstavba: -bytová -nebytová -priemyselná -rekonštrukcia