Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj, montáže, inštalácia, oprava, servis. - tepelné čerpadlá - solárne systémy, solárne kolektory - podlahové kúrenie - bazény a príslušenstvo. Vybavenie dotácií z programu Zelená úsporám.

Realizácia, výstavba, rekonštrukcia: - bytové stavby, novostavby - rodinné domy, rodinných domov na kľúč. Projektová činnosť v stavebníctve. Práca: - výkopové práce, výkopy - zemné práce. Montáže: - kanalizačného potrubia. Služby: - výpočty energetických strát budov - rozpočtovanie - energetickej náročnosti.

Stavebná firma. Výstavba, realizácia: - občianske stavby, rodinné domy na kľúč. Prípravné a dokončovacie stavebné práce. Realitné činnosti.

Kompletné stavebné práce. Realizácia, výstavba: - nízkoenergetické domy - strechy. Rekonštrukcia, prestavby: - podkrovné vstavby - strechy. Montáže: - sadrokartóny, sadrokartónové priečky Intalatérske práce: - rozvody vody a plynu.

Revízia povinnej kontroly kotlov na pevné palivo Buderus a Dakon. Servisné kontroly plynových a elektrických kotlov Buderus, Dakon, Protherm, Baxi, Vaillant, Immergas, Thermona, Brotje, Chaffoteaux.

Predaj: - stavebný materiál.

Veľkoobchod: - stavebniny - hobby centrum - color centrum - záhradné centrum - kúpeľňové centrum

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniacu techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniacu techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia bytov. Výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok.

Spoločnosť A - BENET s.r.o. vykonáva kompletnú stavebnú činnosť. Realizujeme investičné akcie vrátane dodávok materiálu. Zameriavame sa na výrobu, montáže a opravy potrubia, protihlukových stien, technologických celkov a zariadení, ďalej oceľových konštrukcií a montáže predizolovaných potrubí. Vykonávame všetky zváračské a montážne ...

Predaj, montáž: - garážové vráta, brány - žalúzie.

Výroba: - rozvádzače NN do 1000 V a 6000 A

Firma Elektro Bezděk vykonáva kompletné elektromontážne práce. Ponúkame montáže elektroinštalácií pre rodinné domy, byty, nebytové aj priemyselné stavby. Sídlime v Děčíne. Naša činnosť, vykonávame: - elektromontáže - elektro rozvody - priemyselné elektroinštalácie - bytové elektroinštalácie - elektrikár - elektro ...

Priemyselné elektroinštalácie. Inštalácia osvetlenia vonkajších plôch a parkovísk. Montáže osvetlenia priemyselných hál, predajní a hotelov. Revízia elektrických zariadení. Služby v oblasti PO a BOZP.

Maloobchodný a veľkoobchodný predaj zameraný na predaj kotevného a spojovacieho materiálu pre stavebný a strojársky priemysel. Dodávame vysoko kvalitné produkty renomovaných svetových výrobcov. Široká ponuka spojovacieho materiálu z ocele a nerezu: - skrutky a skrutky - konštrukčné skrutky - závitové tyče, kolíky a zátky - svorníky a ...

Maloobchod, predaj: - železiarstvo, krajčírka, elektro, kuchynka, papiernictvo

Zber, odvoz, separácia, likvidácia: -odpad priemyselný, komunálny, tekutý. Zber, likvidácia: -odpad nebezpečný, konzervačný činidlo, kal z prevádzok, odpad s obsahom ťažkých kovov, síry, azbestu, druhovo neurčený -koláče filtračné tiež obsahujúce halogény, sorbenty, lúhy -rozpúšťadlá organické, premývacie kvapaliny, rezné ...

Výstavba, stavba: -rodinné domy Prenájom, požičovňa: -stavebná mechanizácia

Váš servisný partner pre opravy elektrických motorov. Ponúkame opravy a servis: - elektromotory asynchrónne a jednosmerné - transformátory - trafozváračky - cievky a tlmivky - rotory a statory alternátorov - brzdy a elektromagnetické spojky - čerpadlá - elektrické ručné náradie. Opravujeme tiež bazénové čerpadlá a ...