Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Vykonávame: - rekonštrukcia bytových jadier - murárske, stavebné, maliarske, elektroinštalačné a podlahárske práce Ďalej sa zaoberáme predajom podlahových krytín.

Predaj, pokládka: - koberce, PVC, podlahy.

Výroba z plastov: -bazény -septiky -vodomerné šachty -priemyselné plastové nádrže.

Výroba, dodávka, montáž: - okná LINEURO IV 68 - vchodové dvere - okná zdvojené LINAT.

Predaj a servis armatúr - poistných, prepúšťacích, redukčných, regulačných a uzatváracích ventilov, odvádzačov kondenzátu. Šupátka, klapky a ďalšie pre vodárenský priemysel. Kompletná ponuka ventilov na ochranu tlakových nádob - ventily na pretlak/podtlak, prietržné membrány.

Výroba a montáž: - stavebná konštrukcia - mreže - plotové dielce - brány a bránky či zábradlia z čierneho aj nerezového materiálu.

Balustrády, balustrádové zábradlia. Štukatérske práce. Výroba na zákazku a podľa predložených vzoriek: - dekoratívne stavebné prvky z betónu do bytov a stavieb - stĺp rovný alebo točený - váza, podstavec, kvetináč, kvetináč - fontána malá a veľká, krby vnútorné - stôl záhradný, oválny - lavica, socha, lampa záhradná - parapet, ...

Sadrokartonárske práce - kazetové a minerálne podhľady - realizácia do podkrovných vstavieb, rodinných domčekov, bytov, garáží, obchodov, kancelárií

Tesárske práce Zatepľovanie striech Klampiarske práce Montáž - strešné krytiny - strešné okná

Veľkoobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál

Veľkoobchod: - elektroinštalačný materiál.

Projekčná a inžinierska kancelária: - vodohospodárske stavby

Ponuka projektov pozemných a dopravných stavieb. Hodnotenie statiky stavieb a vyhotovenie posudkov.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Stavebná firma. Zemné a výkopové práce. Kompletné stavebné práce. Výstavba, realizácia, odstraňovanie stavieb.

Zastavárenská činnosť. Záložáreň, bazár. Realizácia, rekonštrukcia, modernizácia: - bytové interiéry.

Pozemné a inžinierske staviteľstvo. Stavebná firma. Kompletné stavebné práce. Realizácia, výstavba: - inžinierske stavby.

Navrhujeme a montujeme bleskozvody, uzemnenie a zachytávacie systémy. Osobne prejdeme objekt a nájdeme riešenie pre elektroinštalácie, rozvody aj nové potreby majiteľov. Vykonávame povinné revízie.

Veľkoobchod a maloobchod, predaj: - stavebného materiálu - sypké materiály: - cement, vápno, maltové zmesi, sadra - betónové výrobky - murovacie materiály - izolačné materiály - strešné krytiny - komíny - sadrokartóny - okná, dvere, schody, zárubne - sanitárna keramika, kúpeľňové doplnky - asfaltové výrobky - stavebná ...

Projektová činnosť vo výstavbe. Stavebná firma. Kompletné práce v stavebníctve. Realizácia, výstavba: - bytové stavby - rodinné domy, stavby na kľúč - komerčné objekty - priemyselné stavby. Rekonštrukcia, stavebné úpravy.

Elektromontážne práce, elektromontáže. - elektrorevízia, revízia elektroinštalácie. Drobné murárske a zámočnícke práce.

Stavebná firma. Výstavba, modernizácia, rekonštrukcia: - rodinné domy - bytové stavby - prevádzkové objekty - priemyselné budovy - komerčné objekty. Regenerácia panelových domov. Prípravné a dokončovacie stavebné práce. Murárske práce, murárstvo: - fasádne práce, zateplenie fasády domu - nové vonkajšie omietky, alebo opravy ...

Stavebná firma. Stavebné práce.na kľúč. Murárske práce, murárstvo. Remeselnícke práce. - inštalatérske - obkladačské - pokládka obkladov a dlažieb.

Naše služby: - stavebné práce - rekonštrukcia kúpeľní.