Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Prenájom, montáž a demontáž lešenia.

Vodo - topo - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce.

Výroba, predaj, montáž, servis - okenné rolety, rolovacie vráta a mreže - hliníkové okná, dvere, zimné záhrady a fasády - garážové a priemyselné vráta - vjazdové brány, automatické dvere - kašírovanie PVC a AL profilov.

Predaj a montáž plastových okien, výmena a montáž parapetov, murárske práce. Rekonštrukcia, revitalizácia - balkónov - výťahov - striech. Predaj a montáž -interiérové dvere. Kúpeľňové a kuchynské štúdio - kuchyňa, kúpeľňový nábytok - obklady, dlažba. Podlahové štúdio - plávajúce podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na mieru - ...

Kovovýroba - výroba protipožiarnych dverí. Výroba kovových dverí, okien, vonkajších roliet, zimných záhrad a presklených fasád.

Stolárstvo. - zákazková výroba nábytku - stavba pergol Podlahárstvo.

Maloobchod, predaj: -plastové okná -drevené okná -hliníkové okná

Stavebné práce - murárske práce - obkladačské práce - kúrenárske a vodoinštalatérske práce.

Drevovýroba: - palety - drevené obaly - rezivo.

Práca: - výstavba, rekonštrukcia rodinných domov - zateplenie fasád - rekonštrukcia bytových jadier

Stavebná firma. Výstavba, rekonštrukcia: - priemyselné objekty

Stavebná spoločnosť. Výstavba, rekonštrukcia: - inžinierske stavby - priemyselné stavby - občianske, bytové stavby

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál - závesová a kotviaca technika - klimatizačné jednotky - vzduchotechnické zariadenia. Komponenty: -pre výrobu a montáž vzduchotechnických zariadenia -výstuhové profily pre plastové okenné systémy.

Kompletné opravy a servis výfukov. Predaj a montáž nových výfukov vrátane príslušenstva. Ochranné nátery, zámočnícke a zváračské práce. Prevádzkareň Praha, tel. 776 649 306 Praha 10 Malešice, depo Hostivař.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske

Projektovanie dopravných a pozemných stavieb. Projekcia: - občianske stavby - bytové stavby - priemyselné stavby.

Zemné, murárske a demolačné práce. Rekonštrukcia a stavebné úpravy budov - výstavbu rodinných domov - zateplenie budov - demolačné práce - sanácia vlhkosti objektov - pokládka zámkovej dlažby - výstavby chodníkov.

Dodávka, montáž: - viacúčelové plošné elastické športové podlahy Služby: - značenie a lajnovanie športových ihrísk, telocviční a štadiónov

Služby, práce: - maliarske, natieračské - tapetovanie - sklenárske - podlahárske - murárstvo - montáž žalúzií

Stolárstvo Soral vyrába a predáva nábytok na mieru, kuchynský nábytok. Kuchynské štúdio. Kuchyňa na mieru vrátane návrhu, realizácie a montáže vstavaných spotrebičov.

Výroba: - mozaikové dlaždice, obklady

Podlahárstvo Pechman ponúka tieto služby: - lakovanie podláh - pokládka PVC, plávajúce a laminátové podlahy, parketové a korkové podlahy - obklady stien - podlahárske práce - brúsenie podláh.

Služby, práce: - stavebné práce - prípravné práce pre stavby - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe