Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť Stava s r.o. sa v súčasnosti zameriava prevažne na výrobu a dopravu betónu, tiež vykonávame zemné práce, autodopravou. Ďalej ponúkame predaj drviny, piesky, zeminy. Pôsobíme na trhu už od roku 1995. Prevádzkujeme betonáreň Radlík a betonáreň Hostěradice. Betonáreň Radlík sa nachádza na adrese Radlík 156, Jílové u Prahy - tel. ...

Zemné práce, demolácie, autodoprava, odvoz sutiny a odpadu, prenájom kontajnerov. predaj piesku, štrku, zeminy.

Spoločnosť Martin Vokál - MV SOLUTIONS vznikla v roku 2014. Hoci ide o veľmi mladú spoločnosť, staviame na dlhodobých skúsenostiach z oblasti čistenia odpadových vôd, servisu a prevádzky domových čistiarní odpadových vôd, projektových prác a poradenstvo.

Novostavby, Rekonštrukcia, Pôdne vstavby, Fasády Kompletný HSV-PSV

Firma Lotabel poskytuje komplexné služby v oblasti správy a údržby nehnuteľností s dlhoročnou praxou. Zaoberáme sa kompletnými rekonštrukciami domov a bytov vrátane el. a plynových rozvodov. Zároveň zabezpečujeme kompletné údržbárske práce všetkého druhu.

Ponúkame služby v oblasti hydroizoláciou a zatepľovanie plochých striech, terás a základov. Našou špecializáciou sú dodávky PVC hydroizoláciou a tepelných izolácií na plochej strechy.

Firma GRENEX s.r.o. sa zameriava na pestovanie, predaj a pokládku trávnych kobercov. Našou ďalšou činnosťou je návrh a realizácia celej záhrady, vrátane závlahových systémov a ponúkame tiež predaj trávneho osiva i siatie a ošetrenie trávnikov. Sídlime v obci Vestec neďaleko Prahy. Trávne koberce pestujeme v Lysej nad Labem. Pestovanie, výroba, ...

služby: - zemné a výkopové práce - žeriavnícke práce - kontajnerová doprava - odvoz odpadov Predaj stavebných materiálov.

činnosť: - všetky zemné a stavebné práce pre bazény všetkých typov

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné a bytové domy - votavů - rekonštrukcia

činnosť - elektroinštalácie, elektroinštalačné práce - opravy a montáže hromozvodov - revízie elektrospotrebičov, bleskozvodov, ručného náradia.

činnosť: - revízia elektroinštalácií či elektrických spotrebičov.

Výškové práce za pomoci horolezeckej techniky: - výrub stromov - umývanie fasád - špárovanie panelových domov.

činnosť: - revízie plynu, kotolní - montáž, servis plynových kotlov - koordinátor BOZP na stavbách.

Stavebná činnosť, práce: - sadrokartónové konštrukcie - minerálne podhľady - rekonštrukcia - maliarske, tapetárske a lakovnícke práce

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia

služby: - realitná a developerská činnosť

činnosť: - umelecké kováčstvo - zámočníctvo

Zámočníctvo, zákazková kovovýroba: - vráta, brány, mreže - schodisko, zábradlia - oceľové konštrukcie - kovoobrábanie.

práca: - kúrenárske - montáž podlahového vykurovania, ústredné kúrenie - vodoinštalácie - tepelné čerpadlá.

Dodávka: - prírodný kameň - segmentové obklady - hrubé obklady - murivo - dlažba

práca: - pokrývačské . tesárske - klampiarske - rekonštrukcie striech.

E-shop: - filtre a filtračné zariadenia pre pitnú vodu - filtračná kanvica - mechanické filtre - reverzná osmóza - UV lampy služby: - odborná montáž filtračných zariadení - osobné výmeny filtračných vložiek filtrov