Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Tesárstvo, stolárstvo, podlahárstvo, drobné stavebné práce

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe

Vykonávame: - zateplenie fasád - plastové okná, dvere - izolácia striech - zimné záhrady a terasy.

Vykonám revízie elektroinštalácie, revízie bleskozvodov, revízie elektrických spotrebičov, revízie elektrických strojov a iné revízie elektro podľa požiadavky zákazníka

Zaoberáme sa poskytovaním služieb v oblasti stavebníctva a predajom stavebnín.

Stavebná výroba - renovácia dverí

Vykonávame tieto práce: -tesárske -pokrývačské a klampiarske -opravy starých striech, novostavby -pôdne vstavby, sadrokartóny -zatepľovanie stavieb -murárske a stavebné práce -elektromontážne práce .

Vyrábame zámky, kovania, schodiská, pojazdové brány a ploty. Ponúkame služby stavebného klampiarstva.

Výhradný dovozca systémov zimných záhrad z Belgicka a SRN od zahraničných výrobcov s dlhoročnou tradíciou výroby zimných záhrad z hliníkovej konštrukcie s elektricky a elektronicky posuvnou strechou.

Ponúkame vám služby v oblasti rekonštrukcií panelákových bytov. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam v stavebníctve vám počas cca 10 dní prevedieme rekonštrukciu vašej umakartovej kúpeľne. Sme schopní zaistiť vám aj tie najnáročnejšie priania k vašej úplnej spokojnosti.

Predaj - sanita - inštalačný materiál

Stavebná činnosť: - priemyselné, bytové elektroinštalácie - zemné práce - rodinné domy na kľúč.

Dizajn, realizácia - kancelárske a bytové priestory Výroba, dodávka, servis - kuchyňa - kancelársky nábytok - bytový nábytok

Murárstvo -rekonštrukcia interiérov

Široké spektrum týkajúce sa fungovania domácnosti.

Vykonávame: - drobné stavebné práce - rekonštrukcia bytových jadier.

Natieračské práce Maliarske práce Upratovacie služby Štukatérske práce

Práca: -žeriavnícke, práca s autožeriavom -zváračské, zváranie kovov -zámočnícke, zámočníctvo -kovoobrábanie - sústruženie, frézovanie kovov -stavebné. Výroba: -elektrotriekolky -tlakové nádoby. Opravy: -tlakové nádoby.

Zimovanie lodí Preprava lodí Výroba - lode - z masívu a exotického drevazimovania lodí Stolárske práce Servis - lode.

Stavebná firma. Prípravné a dokončovacie stavebné práce.

Stavebné a nábytkové stolárstvo. Tuhliarska výroba: - dvere, zárubne - eurookná, okná - bytový nábytok: - postele - kuchyňa, kuchynské linky - schody - podlahy - pulty - obloženie. Montáže vrátane prípadných stavebných úprav. Renovácia drevených výrobkov. Poradenská činnosť.