Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj, servis, prenájom a požičovňa - teleskopické manipulátory. Vykonávame komplexné práce s teleskopickými manipulátormi, nakladačmi s nosnosťou až 10 000kg. Maximálny dosah 25m. Vlastná doprava stroja po celej SR.

Predaj: - technické plasty - materiály na opravu elektromotorov a transformátorov. Služby: - nákladná autodoprava - zemné práce.

Predaj, e-shop: - obklady, dlažby - kúpeľňové vybavenie - stavebná chémia.

Stavebná činnosť: - rodinné domy - výrobné haly - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - plynoinštalačné práce, inštalatérske práce, kúrenárske práce.

Spoločnosť Zdeněk Jandl poskytuje v spolupráci s rôznymi firmami práce s autožeriavy a montážnymi plošinami. Montáž a demontáž oceľových konštrukcií, natieračské a zámočnícke práce vo výškach, montáže reklamných systémov, výrub a orezy stromov, práce na mostoch, nakladanie s ťažkým predmetmi a mnoho ďalších prác. Sme spoločnosť, ktorá je silne ...

práca: - sadrokartonárske - murárske - maliarske.

činnosť: - montáž tepelnej izolácie - zateplenie fasád, striech, stropov - rekonštrukcia kúpelní - stavby rodinných domov - stavby a rekonštrukcie bytových a nebytových priestorov - rekonštrukcia balkónov a terás - ploty a zámkovej dlažby.

činnosť: - stavebná projekcia - projektové práce v stavebníctve.

Stolárstvo, výroba: - spálne, postele - stoly - komody - kancelársky nábytok.

služby: - geodetické a kartografické práce - znalecké posudky.

činnosť: - murárske práce - stavba plotov, pergol, krbov a udiarní

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - dvere, schody.

činnosť: - strechy na kľúč - realizácia striech - opravy a montáže všetkých typov striech.

Práca, remeslo: - maliarske, natieračské, lakovnícke.

Stolárstvo, výroba: - dvere, okná, schody, kuchyne, nábytok, skrine, ploty, pergoly, strechy, drevostavby, obloženie

činnosť: - kovoobrábanie - sústruženie, frézovanie - zámočnícke práce - opravy a servis stolárskych a drevárskych strojov

Spoločnosť Stanislav Mužík - Pro-Int sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku. Vyrábame originálny nábytok z lamina a masívu, ako sú napríklad šatníkové skrine, písacie stoly alebo vstavané skrine. Na mieru ďalej zhotovíme kuchynský, bytový, kancelársky nábytok aj drobné stolárske výrobky. Máme širokú ponuku služieb, takže plníme aj tie ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok do kancelárie i domácnosti - pergoly, altány. Pokládka drevených, parketových a plávajúcich podláh. Opravy existujúcich drevených okien, vrátane výmeny okenných krídel.

SINEKO Engineering s.r.o. poskytuje komplexné služby v oblasti riešení odpadových vôd pre domácnosti i priemysel. Vývoj, výroba, predaj, montáž: - čistiarne, čističky odpadových vôd: - pre rodinné domy, prevádzky, hotely, reštaurácie, penzióny od 2 do 500 ekvivalentných obyvateľov - poradenstvo, projekty, odborné posudky, dodávka na ...

Predaj, e-shop, montáž, servis: - kúrenársky materiál - kotly Atmos - tepelné čerpadlá. Kotly a kotolne na kľúč.

Zákazkové stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - nábytok do spálne, kúpeľne, obývačky - okná, dvere, ploty, podlahy

Projekčná kancelária - stavebná projekcia - projektové práce v stavebníctve - projekcia, projekty rodinných domov.

činnosť: - geodetické práce, služby - geometrické plány - vytyčovanie pozemkov - inžinierska geodézia.