Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj, dodávka: -strešné krytiny -stavebný materiál. Oprava, rekonštrukcia, výstavba: -rodinné domy -priemyselné objekty -zateplenie fasád. Prenájom: -skladové priestory. Práca: -klampiarske -zemné.

Zatepľovanie interiéry, exteriéry Montáž - podhľady - sadrokartóny Pôdne vstavby - omietkárske práce

Preukazy energetickej náročnosti budov - ZELENÁ ÚSPORÁM Technické a stavebné dozory - inžinierska činnosť Projekcia - pozemné stavbyprojekčná činnosť - ZELENÁ ÚSPORÁM

Naša firma ponúka zákazkovú kovovýrobu brán, brán, zábradlí, prístreškov, kotercov, oceľových konštrukcií, stojanov na lodné motory a mnoho ďalšieho podľa Vášho priania, všetko vrátane montáže. Doprava po celej SR. Krátke dodacie lehoty.

Inžinierska činnosť. Projekcia: - plyn - elektrina.

Projekčná a inžinierska činnosť v odbore elektro.

Predaj, montáž: - EZS, EPS - kamerové systémy - domáce telefóny - kovanie, zámky, trezory - výroba kľúčov FAB - núdzové otváranie dverí - bezpečnostné dvere BEDEX.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce. Elektromontáže, elektromontážne práce. Projektovanie elektrických zariadení, projekcia. Elektrorevízia, revízia elektrických zariadení.

Dizajn, realizácia - kancelárske a bytové priestory Výroba, dodávka, servis - kuchyňa - kancelársky nábytok - bytový nábytok

Murárstvo -rekonštrukcia interiérov

Plošiny - montážne pracovné plošiny: -prenájom moderných ekologických a tichých akumulátorových alebo sieťových montážnych plošín s dosahom do 30 metrov -prenajímame prívesné montážne pracovné plošiny Denka- Lift 12-30 a ďalšie.

Inštalatérske a kúrenárske práce na domových a bytových rozvodoch vody, rekonštrukcia ;potrubie bytových jadier, rozvody plynu a opravy únikov plynu, revíziu a opravy plynových kotlov a sporákov, inštalácia a revízia vrátane tlakových skúšok plynovodov, montáže etážových i podlahových rozvodov kúrenia alebo renovácie existujúcich .

Elektromontážne práce. Montáž a servis: - anténne rozvody - vjazdové brány - garážové brány.

Široké spektrum týkajúce sa fungovania domácnosti.

Montáž sadrokartónu - sadrokartonárske práce. Do nášho rozsahu činností spadajú sadrookartónové stropy, stropné podhľady, kazetové stropy a ďalšie. Montážne práce vykonávame v Prahe a okolí (Stredné Čechy).

Zámočníctvo, strojárstvo. Práca: - lisovanie - tvárnenie - obrábanie - tryskanie - sústruženie - lakovanie - zváranie.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Predaj a montáž - elektronické zabezpečovacie a kamerové systémy Elektroinštalácia do 1000V Predaj a montáž - domové telefóny - videotelefóny