Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

WPC- drevoplastové terasy, WPC- drevoplastové ploty, drevoplast-montáž terás a plotov vr. stavebných súčastí.

Činnosť: -kopletná dodávka striech, -predaj stavebného materiálu, -lividácia autovrakov, nakladanie s odpadmi.

Predaj bezpečnostných dverí, zámkov a prístupových systémov.

Stavebná činnosť Služby: - sanácia vlhkého muriva - hydroizolácia stavebných konštrukcií - stavebná činnosť - projektová a poradenská činnosť.

AZEPRA - zemné a demolačné práce, recyklácia stavebných sutí, predaj pieskov, štrkov, recyklátov a štiepkov.Drvenie a štiepkovanie drevnej hmoty, prenájom kontajnerov Avie.Poľnohospodárska výroba.

Predaj nábytok: -sektorové kuchyne -stolička -stoly -rohové lavice -obývacie steny -sedacie súpravy -spálňa -bytové doplnky. Predaj elektro: -chladnička -mrazničky -sporáky -práčky -televízory -videa -kazety a pod -lino -koberce. Doprava zadarmo.

Výroba a predaj: -stavebné rezivo všetkého druhu po dohode až do dĺžky 12m -impregnácia reziva Katritom -krovy -fošne -dosky -laty -plotovky.

Predávame nábytok, kuchyne, vstavané skrine, spálne, matrace, sektorový nábytok, sedacie súpravy, detské izby a nábytok na zákazku od slovenských výrobcov. Ďalej plávajúce podlahy aj s pokládkou, PVC lina a koberce a interiérové dvere. Online predaj nábytku.

Predaj a prenájom: - sanitárna technika a WC - mobilné kancelárie - kontajnery - ploty - kontajnery - párty stany - protipovodňové zábrany.

Zaoberáme sa predajom, montážou: - plastových okien, dverí - plastové okná, kovové ploty, interiérové dvere a laminátové podlahy Naša prevádzkareň: Kostolec nad Čiernymi lesmi Pražská 340

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -kúrenie, voda, plyn -vykurovacie oleje -výhradné zastúpenie firmy WATTS.

Predaj a montáž: - laminátové plávajúce podlahy - drevené plávajúce podlahy - korok - PVC - koberce - pokládka parkiet - požičovňa parketových brúsok - dvere - vnútorné aj vchodové KASARD, SAPELI, LUX - schodisko - strešné okná. Interiéry na mieru. Sídlo firmy: Pod Valmi 111 284 01 Kutná Hora

Služby: - inštalácia solárnych systémov na strešné konštrukcie - výstavba solárnych elektrární.

Predaj, maloobchod, montáž: - plastové okná, dvere, zimné záhrady - výhradné zastúpenie spoločnosti Finstral AG.

Niečo o nás...Stavebná firma EBB Praha, s.r.o. vznikla v januári roku 2007 so zameraním na stavebnú a obchodnú činnosť. Ako iste viete, stavebných firiem na území hlavného mesta Prahy a okolia je nemalý počet a je naozaj z čoho vyberať.

Pokiaľ potrebujete vodárenské alebo plynárenské armatúry, ste u nás správne! Sme výrobca a dodávateľ vodárenských a plynárenských armatúr a člen združenia GSK. Svojim klientom poskytujeme 10 rokov záruku. V súčasnej dobe patrí Hawle Armatury medzi najvýznamnejších dodávateľov armatúr v oblasti vodárenstva v SR. Spoločnosť sa v súlade s ...

Dovoz a spracovanie prírodného a umelého kameňa: - žula - mramor - pieskovec - onyx - travertín - bridlice - opláštenie budov - dlažby a obklady - kuchynské pracovné dosky - kúpeľňové dosky - bary a barové dosky - krby a krbové rímsy - schody a schodiská - stoly a stolíky - parapety - hroby - pomníky - grilovacie kamene STONEFIRE.

Predaj dovezených vín z Francúzska, predaj čadičovej dlažby, kominárstva.

Spoločnosť pôsobí na trhu ako výrobca a autor bezdrôtových jednotiek a iných produktov pre bezdrôtové siete a tieto výrobky distribuuje pod značku StraightCore.

Internet pre Beroun a okolie, satelitný TV, elektroinštalačné a elektromontážne práce.

-Natieračské práce -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky -Technické činnosti v doprave Hostinská činnosť Murárstvo

-Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Výroba a spracovanie skla -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie ateliér: Medzi vodami 1955/19 Praha - Modřan

Stavebná spoločnosť. zemné a búracie práce.