Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Zámočníctvo. Predaj, montáž, servis: -vráta -schody -mreže -ploty.

Stavebná firma: - podkrovné vstavby - zateplenie - minerálne podhľady - montáž plastových okien, dverí - plávajúce podlahy - montáž sadrokartónu

Práca: - maliarske - lakovnícke - natieračské.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj a montáž: - svietidlá - osvetlenie - svetelné zdroje - halogénové systémy - žiarivkové systémy - pohľadové svietidlá - vonkajšie a ďalšie.

Elmark Maršal a syn Dodávky a montáž: -elektromontážne práce, -elektroinštalačné práce.

Výroba, predaj, dodávka a montáž - detské drevené chatky Stolárske práce Výroba, predaj, dodávka a montáž - kuchyňa Predaj, dodávka a montáž - nábytok na vybavenie kancelárií Výroba - nábytok na vybavenie kancelárií Výroba, predaj, dodávka a montáž - nábytok do škôlok a škôl Predaj, dodávka a ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Predaj a servis Husqvarna: -píla -náradie -nástroje -motorové a elektrické píly -krovinorezy -kosačky a traktory.

Ponúkam zákazkovú výrobu nábytku, kuchynských liniek a ďalších súčastí bytu z dreva, z lamina a dyhy.

Predaj: -hutnícky materiál -spojovací materiál -ložisko -príslušenstvo.

Vykonávame stavby, rekonštrukcie, výkopové či demolačné práce, jadrové vŕtanie, pokladanie dlažieb a obkladov.

Sklenárstvo, sklenárske práce všetkého druhu. Autodoprava, sťahovanie. Služby najmä pre oblasť Neratovice, Mělník.

Studnárske práce - vrty - vŕtané studne 120mm-380 mm - záručné a pozáručné servisčistenie a dezinfekcia - futbalové aj vŕtané studne Predaj, montáž, záručný a pozáručný servis - zásobníky pitnej aj úžitkovej vody Dezinfekcia vŕtanej studne.

Lakovnícke práce Maliarske práce

Elektro revízie Plynoinštalačné práce - revízia Kúrenárske práce Opravy - kanalizácia Vodoinštalačná práca

Maliarske práce Elektroinštalačné práce Kúrenárske práce Stavba a montáž - bazény Zatepľovanie fasád domov - hydroizolácia Betonárske práce Predaj, dodávka a inštalácia - plastové okná SCHÜCO Montáž - sadrokartóny Obklady - dlažby Stavby na kľúč - rekonštrukcia a údržba domov

Pobočka. Výroba a predaj: - plastové potrubné systémy z PVC, PE a PP.

Výroba - vráta - garážové vráta - schodisko - oplotenie pozemkov - kovovýroba

Havária plyn - NON STOP servis plynových zariadení Dodávka a montáž, servis, záručné a pozáručné opravy - kotly (závesné, kondenzačné, elektro kotly ...)

Výroba - vráta - vjazdové brány - krídlové brány - pohony pre brány a vráta - závorové systémy - bránové pohony Upratovacie služby Zámočníctvo výroba - výsuvné stĺpiky - kovanie PRE brány a vráta Výroba - kovanie pre brány a vráta.