Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca: -truhlárske. Výroba: -celodrevené schodiská.

Služby, remeslá: - vodoinštalatérske, vodoinštalatér - murárske, murár

Predaj okien, dverí, predokenných roliet a zimných záhrad. Máme viac pobočiek.

Dodávka: -technologické zariadenie budov. Práca: -vodoinštalatérske. -kúrenárske, plynárske. -rozvody technologických médií. -vzduchotechnické. -meranie a regulácia.

Práca: -dlaždičské. -pokládka zámkovej dlažby.

Priemyselná automatizácia: - elektrotechnika - automatizácia - inovatívne technológie - meniace sa modely - presúvanie výroby.

Veľkoobchod, maloobchod: - čerpacia technika - inštalatérsky a kúrenársky materiál.

Kúpeľňové štúdio ponúka komplexnú realizáciu kúpeľní - 3D návrhy obkladov, dlažieb, sanity, vybavenie kúpeľní. Vykonávame aj realizácie a poradenstvo.

Distribúcia plastových výrobkov: - plastové potrubné systémy: - PVC pre vonkajšiu kanalizáciu - PVC tlakové pre rozvod vody - PVC, PP odpadové pre vnútornú kanalizáciu - PE, PP pre tlakové rozvody vody - rúrky na rozvod vykurovacích plynov - drenážne rúrky a príslušenstvo - káblové chráničky z PE, PVC - strešné žľaby s ...

Ponúkame dierovanie, laserové rezanie, ohýbanie, zváranie, zámočnícke práce, práškové lakovanie, montážne práce a podlahové konvektory vlastnej výroby

Predaj, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - bytový textil: - matrace, záclony, obliečky, lôžkoviny - podlahové krytiny - koberce, lina - galantéria.

Murárstvo Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Lakovnícke práce Maliarske práce Dodávka a montáž - žalúzie a rolety Montáž - sadrokartóny

Nákladná autodoprava - vnútroštátne - do 50t Zemné a výkopové práce

Poradenstvo: -stavebné -rozpočty stavieb -stavebný dozor -inžinierska činnosť -súdny znalec v odbore stavebníctva.

Montáž: - okná, dvere - žalúzie medziokenné, exteriérové, interiérové, vertikálne - silikónové tesnenie - okná a dvere - protihmyzovej site.

Sklenárske práce, rámovanie a paspartovanie

Kameníctvo. Kamenárske práce: - prírodný kameň.

Predaj, servis, revízia: -elektronáradie -repasovanie akumulátorov -brúsenie reťazí -nastavenie náradia(Stihl).

Práca: -zememeračské, -geodetické.

Suroviny a technológie pre : -keramiku, technickú keramiku, porcelán, špeciálnu keramiku -plasty -metalurgiu -papierenské výrobky(baryt, krieda, mastenec, sľuda, vápenec) -stavebná chémia a farby: -titánová bieloba -nátery s bariérovými plnivami -omietkoviny a štrky -samonivelačné podlahy -náhrada azbestu -zlepšenie ...