Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Dodávateľ sprchovacích kútov, vaní, vaničiek a umývadiel. Špecialista na liaty mramor.

Architektonická a projektová kancelária. Návrh a spracovanie dokumentácie a prevedenie stavby rodinných domov i občianskych stavieb.

Ponúkame: - dodávky čerstvého betónu triedy B 7, 5 - B 50 - dopravu a uloženie betónu na stavbu - predaj drobného kameniva - kapacita betonárky 16-18 m3/hod - objem miešačky 0, 33 m3 čerstvého betónu - vyrábame betóny podľa ČSN 73 24 00 a EN 206-1 - potery.

Naša firma Stavby Holubec ponúka rôzne stavebné práce. Pomôžeme Vám aj s projektom aj návrhmi. Stavebné práce vykonávame jednotlivo aj komplexne na kľúč. - zemné a výkopové práce - murárske práce - maliarske práce - prípravné a dokončovacie práce - terénne úpravy

-Veľkoobchod a maloobchod -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a ...

KOBERCE K+K Predaj: -koberce záťažové a bytové -lina, PVC -rohožky, schodové nášľapy -garniže -kúpeľňové predložky a rohože Sprostredkovanie: -kladenie, pokládka, dovoz.

KOBERCE K+K Predaj: -koberce záťažové a bytové -lina, PVC -rohožky, schodové nášľapy -garniže -kúpeľňové predložky a rohože Sprostredkovanie: -kladenie, pokládka, dovoz.

Priamy dovoz a predaj materiálov Brillux: -zatepľovacie systémy -fasádne a interiérové farby -laky a lazúry -podlahové nátery -meranie vlhkosti stien

Výroba LED svietidiel Dovoz, distribúcia, veľkoobchod, maloobchod: Svetelné zdroje BLV, Orbitec, Radium Žiarovky Žiarivky. Výbojky. Výroba, montáž, oprava, servis: Svetelné reklamy. Predajňa Svetelné zdroje : 321 715 914

Vitajte na webovej prezentácii firmy Fous s.r.o. zaoberajúce sa predajom strešných systémov z rôznych materiálov a kompletným príslušenstvom pre strechy. Firma vznikla v roku 1999 a sídli Brandýsa nad Labem. Veľký záujem zákazníkov nás donútil na otvorenie ďalšej predajne v Dobříši. V roku 2002 sme sa stali výhradnými dovozcami pálenej krytiny ...

Stavebná firma: -strojné omietky (vnútorné, vonkajšie). -samonivelačné liate podlahy. -zatepľovanie fasád. -maliarske práce. -sadrokartonárske práce.

Realizácia interiérov a výroba nábytku na mieru. Výroba replík starožitného a štýlového nábytku. Vybavenie škôlok, hotelov a penziónov.

Práca: - hydroizoláciu plochých striech - zateplenie striech - rekonštrukciu striech, terás, balkónov - zatrávnenie plochých striech - zatrávnenie terás, balkónov - hydroizoláciu spodných stavieb - fóliové bazény - rekonštrukcia bazénov - záhradné jazierka.

Stavebné práce: -výstavba bytových, priemyselných objektov. -rekonštrukcia budov. Práca: -zemné, výkopové. -rezanie asfaltu, betónu. -pokládka zámkovej dlažby. -terénne úpravy.

Drevovýroba, výroba: -drevené strešné priehradové väzníky. -strešné laty. -hranoly, trámy. -fošne.

Práca: -obkladačské. -dlaždičské. -pokládka obklady, dlažba. -stavebné.

Stavebná firma. Výstavba, práca: -rodinné domy. -hrubé stavby. -základové dosky, -zatepľovanie fasád. -rekonštrukcia bytov.

Kovovýroba, zámočníctvo. Výroba, predaj: -montované plechové garáže a sklady -mobilné sklady na materiál -montované plechové záhradné domčeky a kôlne -rôzne rozmery a strešné krytiny, uzamykateľné -nie je nutné stavebné povolenie -ľahká montáž a demontáž. Riešenia pre súkromníkov a firmy: -rýchle -lacné -mobilné

Studniarstvo. Studnárske práce: -vŕtané studne. -kopané studne.

Pokrývačstvo Kolín, Strechy Kutna Hora Ponuka izolácií plochých striech, balkónov aj hydroizolácií Fatrafol. Výroba pergol a záhradného posedenia. Montáž strešných okien. Rekonštrukcia striech.

Revízia - elektroinštalácia - elektrické spotrebiče Daňové poradenstvo Účtovníctvo - vedenie - poradenstvo