Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výstavba: - rodinné domy - bungalovy

Predaj: - stavebná izolácia - technické izolácie - fasádne systémy - sadrokartóny - hydroizolácia - žiaruvzdorné izolácie - geotextílie.

Zámočnícke práce. Výroba na zákazku: - mreže - vráta, pojazdové vráta, vrátka - schody - balkóny. Oprava starých brán. Sústružnícke práce - všetky práce do rozmerov 4x3 m Zváračské práce metódou MAQ v ochrannej atmosfére. Ohýbanie plechov. Otváranie zabuchnutých dverí a zámkov v okolí Libezníc - severná Praha, ...

Práca: -vodoinštalatérske a kúrenárske.

Výroba a montáž: -oceľové mreže -vráta -výlohy -konštrukcia

Predaj a zásielková služba: -elektrospotrebiče aj náhradné diely -elektroinštalačný materiál -elektronika -elektrické sporáky -elektrické ohrievače vody -svietidlá.

Práca: -maliarske -lakýrnické -nástreky-umývateľné tapety VARIOPAINT. Stavebný dozor.

Montáž, výroba, rekonštrukcia: -vykurovanie ústredné kúrenie vrátane projektu -zdravotechnika -plynové rozvody do 50KW. Stavebné práce. Rekonštrukcia kotolní.

Veľkoobchod, maloobchod. Predaj: -výrobky od firiem SIEMENS Trutnov, ELEKTROPRÍSTROJ Piesok, Krížik, Elko, Finder, Logitron, Balluff, Turck, Relpol -elektromateriál pre rozvody nízkych napätie do 500V -elektrovýrobky-relé, komponenty nízkeho napätie -kompletné celky na meranie a reguláciu výrobných procesov. Väčšina ...

Maloobchod-predaj: -textil, -oblečenie, odevy, -bytový textil, -koberce, podlahy.

Stručne o činnosti: Činnosť ako fyzická osoba som začal v roku 2000 so špecializáciou na vykonávanie odborného technického dozoru pri vykonávaní stavebných akcií. Postupom času som svoju činnosť rozšíril a dnes som k vyššie uvedenej odbornosti schopný ponúknuť ďalšie špeciálne dodávky v odbore stavebníctve, ako je inžinierska a projektová ...

Práce stavebné, stolárske a sklenárske. Výroba: - EUROOKNÁ s kovaním ROTO - vchodové a vnútorné dvere - domové vráta - presklené steny - výklady, náklady - izolačné dvojsklá. Zákazková výroba nábytku.

Odolné drevoplastové terasy. Zaoberáme sa predajom a montážou WPC terás českého výrobcu. Okrem WPC terás ponúkame aj Thermowood materiál. V našej ponuke nájdete aj drevený interiérový aj záhradný nábytok.

Predaj: - hutnícky a spojovací materiál, farby, laky a železiarske potreby.

Geodetické práce - zememeračská činnosť vrátane geometrických plánov či vytyčovania a zameriavania pozemkov i stavieb

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Tesárske práce - kompletná stavebná činnosť drevostavby Stolárske práce Kompletná stavebná činnosť (rodinné domy na kľúč)

Lakovnícke práce - maľby na fasádylakovanie a nátery - okná - dvere - zárubne - nábytok - syntetickými a akrylátovými farbami natieračské práce - nátery a nástreky fasád akrylátovými a silikátovými farbami Maliarske práce komerčné i bytové priestory - benátske štuky Tapetárske práce - tapetovanie perstruktou a ...

Dodávka: - DC/AC čisto sínusové striedače - DC/DC meniče - ostrovné a záložné systémy - AGM, Gél VRLA Batérie.