Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Veľkoobchod s elektromateriálom, súčiastkami a svietidlami.

Údržba, návrhy a realizácia záhrad. Záhradnícke práce. Návrhy záhrad, úpravy záhrad. Práca okolo domu. Drobné murárske práce. Odpratávanie snehu. Záhradný nábytok.

Technické služby: - nákladná doprava tuzemská - predaj pieskov, drví - údržba zelene, opravy miestnych komunikácií - pokladanie zámkovej dlažby, živice - zberný dvor, nebezpečné odpady.

Priemyselná elektronika a elektrotechnika. Automatizácia výrobných a manipulačných technológií. Komplexné dodávky elektroinštalácií.

Geodetické a kartografické práce.

Požičovňa a opravovňa elektrického náradia a priemyselných strojov.

Stavebné a zemné práce. Rekonštrukcia vozoviek a chodníkov.

Ponúkame prenájom a predaj rúrkového lešenia a rámového lešenia Graf.

Doprava a komunálne služby, stavebná a projektová činnosť.

Služby: - montujeme, predávame a vykonávame servis tepelných zariadení Buderus - dodávame solárne systémy, tepelné čerpadlá a solárne kolektory Viessmann - montáž a plynová inštalácia, podlahové vykurovanie - vykonávame meranie a reguláciu.

Stavebné práce, výstavba domov na kľúč a rekonštrukcia.

Dodávka - drevené, masívne, vinylové a laminátové podlahy všetkých rozmerov - terasy - dvere.

Tesárske a klampiarske práce Šalovanie schodiska.

Natieračské, maliarske a tapetárske práce.

Výroba - pružiny poľnohospodárstva, strojárstva

Porez guľatiny, predaj reziva a inžinierska činnosť vo výstavbe.

Výstavba a rekonštrukcia rodinných domov a komerčných objektov.

Nátery a čistenie striech. Klampiarske práce. Rekonštrukcia a opravy.

Sme firma, pre ktorú je chôdza po šikmom povrchu strešných plôch rovnako samozrejmá ako chôdza po zemi. - strechy na kľúč - pokrývačstvo - klampiarstvo - tesárstvo - strešné okná - strešné krytiny - nadkrokvová izolácia - krovy - pergoly - zatieňovacia technika - drevostavby - schodisko

Nákladná doprava - vnútroštátne - medzinárodná - do 3, 5t - TRANZIT. Stavba podľa výkresov - lode. Predaj a opravy - strojné vozíky. Strojné a stavebné zámočníctvo.