Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Našim zákazníkom ponúkame stolárske rezivo, obkladové palubovky a podlahové palubovky. Zaoberáme sa ako veľkoobchodom, tak aj maloobchodom. Náš tovar si môžete zakúpiť v predajných skladoch v Bořanoviciach (Praha - Východ) av Znojme.

Služby, činnosť: - sadrokartónové konštrukcie - špeciálne akustické konštrukcie - podhľady minerálne, kovové a drevené - vstavby podkrovia - predaj materiálov a náradia na suchú stavbu - zatepolovanie fasád

Opravy a servis elektrických zariadení. Maľovanie izieb.

Geodetické práce - kompletný servis v oblasti geodézie, kartografie a katastra nehnuteľností - geometrické plány - vytýčenie hraníc - polohopisné a výškopisné plány.

Zaisťujeme: - zemné práce - výkopové práce - hĺbenie základov rodinných domov - hĺbenie základu komerčných objektov - terénne úpravy.

Montáž, opravy, revízie: - elektrické zariadenie - bleskozvody.

Práca: - kúrenárske - vodoinštalatérske - plynárske.

Činnosť: - elektroinštalácia - elektromontáže

Stavebné práce. Montáž: -sadrokartóny podkrovné vstavby, priečky, podhľady, bytová jadra -elektroinštalácia. Práca: -maliarske -upratovacie.

Práca: - pokrývačské - murárske - sadrokartonárske.

Naše služby: - výstavba pozemných stavieb.

Stolárstvo. Výroba, predaj: - nábytok - kancelársky nábytok - podlahové krytiny.

Služby: - realizácia stavieb - inžinierske stavby - pozemné stavby - projektovanie v stavebníctve - cestná motorová doprava nákladná do 9t.

Výroba oceľových konštrukcií a zámočnícke práce. Oplotenie objektov.